Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Χωρίς συνήγορο εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε 20χρονη φοιτήτρια, σε ένα υπόγειο στη Δάφνη.

Ο 52χρονος αποδοκιμάστηκε στα δικαστήρια από πολίτες που βρίσκονταν εκεί κατά τη μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο.

Ο κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, θα οδηγηθεί εκ νέου για την απολογία του αύριο, Τρίτη, στην Ευελπίδων, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους «δεν μου επέτρεψαν να κάνω ούτε ένα τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.


Ο 52χρονος καλείται να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ'εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, το κορίτσι απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, λόγω τυφλότητας και παχυσαρκίας.

Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 20χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Στη δικογραφία μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει έγγραφο που να βεβαιώνει την αναπηρία του 52χρονου, τυφλότητα κατά 95%.  IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
8-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: