Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Έμβασμα 1 εκατ. ευρώ από offshore σε λογαριασμό συνεργάτη πρώην πρωθυπουργού

Όπως αναφέρει η Real: 

Η πληροφορία, σύμφωνα με την εφημερίδα kontranews, προέρχεται από τραπεζικές πηγές και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ενώ σύντομα η ελληνική δικαιοσύνη θα έχει στα χέρια της τα στοιχεία και θεωρείται δεδομένο πως θα προκληθεί πολιτικός και δικαστικός σεισμός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το συγκεκριμένο ποσό ξεκινά τη διαδρομή του από offshore εταιρεία με έδρα τις Μπαχάμες και καταλήγει στον τραπεζικό λογαριασμό του εν λόγω προσώπου σε ελληνική τράπεζα. Παραμένει, αναφέρει η εφημερίδα, στη χώρα μας για μόλις πέντε (!) ημέρες και στη συνέχεια φεύγει και καταλήγει σε τράπεζα πολύ ισχυρής χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο διακινούνται, έρχονται και φεύγουν τα χρήματα δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι περίεργο, σημειώνει χαρακτηριστικά η «Δημοκρατία». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρθηκε πολιτικός και δικαστικός σεισμός με επίκεντρο την Αθήνα, μεγέθους 0,0000001 ρίχτερ.Οι πολίτες είναι ανάστατοι, μετά μάλιστα και την τελευταία απόφαση για παραγραφή των λαμογιών πέραν της ημέρας.