Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Κόντρα Τόσκα - ΝΔ με φόντο τα Εξάρχεια

«Το θέμα της συγκέντρωσης των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων ήταν μια προβοκάτσια ακροδεξιών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας. Τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια αποδεικνύουν την ορθότητα της απόφασης για απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στο περιθώριο της ημερίδας του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας για την Ισλαμιστική Ριζοσπαστικοποίηση και Τρομοκρατία, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.


Νωρίτερα, με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στα Εξάρχεια, η ΝΔ με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι τον καθιστά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί από τη στιγμή που δεν καθαιρεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες, από την ομολογία Τόσκα ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και από την απαγόρευση που εξέδωσε για μια νόμιμη, ειρηνική διαδήλωση των αστυνομικών και η κυβέρνηση επέλεξε να παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει: «Οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται για όλους, όχι όμως για τους μπαχαλάκηδες που θέλουν να επιβάλουν το χάος, να καίνε και να καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, να απειλούν ανθρώπινες ζωές. Συνεχείς επιθέσεις και τραυματισμοί αστυνομικών, ενώ σε γειτονιές όπως το Μενίδι, οι σφαίρες σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Αυτή είναι η αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ περί ασφάλειας, ευνομούμενης πολιτείας και Κράτους δικαίου».
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: