Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Ο Μητσοτακης ξεπλυνε την Χρυση Αυγη σε συνεντευξη του στο Politico

Όχι απλά ξέπλυμα, «μπουγάδα» ολόκληρη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να φτιάξει το δικό του αφήγημα περί «κακιάς Αριστεράς».

Θέλοντας να αναδείξει το κακό που έχει κάνει στον τόπο η Αριστερά και οι παραφυάδες της, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο σημείο να πει ότι η βία της Χρυσής Αυγής… δεν υπάρχει(!).

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Politico, ο «μετριοπαθής» Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε «άφεση αμαρτιών» στο φασιστικό κόμμα, για να δώσει βάρος στο επιχείρημά του ότι η βία στην Ελλάδα είναι αποκλειστικό «προνόμιο» από την Αριστερά.


«(σ.σ. Η Χρυσή Αυγή) Ήταν τόσο ακραία και χυδαία, που περιθωριοποιήθηκε. Είναι σαν να μην υπάρχουν», είπε, για να συνεχίσει: Η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια.

...

Με μια πανηγυρική ανάρτηση υποδέχτηκε η Χρυσή Αυγή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Politico, με τις οποίες ο πρόεδρος της ΝΔ επί της ουσίας «ξέπλυνε» την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος.

«Είναι σαν να μην υπάρχουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ συμπλήρωσε πως «η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά»,  παραγράφοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις εγκληματικές δράσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης από τα πογκρόμ μέχρι τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Το «ευχαριστώ» από τη Χρυσή Αυγή προς τον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά και η απόδειξη της ταύτισης στο κεφάλαιο «βία», δόθηκε με την παρακάτω ανάρτηση, η οποία επιβεβαιώνει τελικά πως η διαφορά του νεοφιλευθερισμού από τον φασισμό είναι ότι ο πρώτος απλά έχει καλύτερο… μάρκετινγκ.

http://www.altsantiri.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
27-6-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗΣ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....