Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2017

Το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης θέλει να προσλάβει γυναίκες...χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις! Απροκάλυπτη ρατσιστική αγγελία

Απίστευτη αγγελία αναζήτησης προσωπικού από το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης με έδρα στα Χανιά, που επιθυμεί να προσλάβει Μουσειοπαιδαγωγό, αλλά όπως προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση τα πτυχία των ενδιαφερομένων δεν είναι και τα μοναδικά προαπαιτούμενα που θα ληφθούν υπόψη.

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώνει κανείς πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, είτε είναι άνδρες είτε είναι γυναίκες να μην έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.

Η οικογένεια όπως φαίνεται για τους υπευθύνους του μουσείου δυστυχώς θεωρείται «έγκλημα» για όσους αναζητούν εργασία, αφού αυτομάτως αποκλείονται από την όλη διαδικασία.Προφανώς οι διοικούντες ένα χώρο που φιλοξενεί μνήμες πολιτισμού και μέρος της ιστορίας του τόπου, ως άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος, έκριναν πως δικαίωμα στην εργασία έχουν μόνο αυτοί που δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.


Υπάρχει κάποια εξήγηση για την στάση αυτή από ένα φορέα που στηρίζεται από την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της;

Αναμένουμε…


http://www.zarpanews.gr/%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CE%B9/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τί να γίνει δηλαδή; Να αφήσουμε έγκυο αυτήν που θέλουμε να πάρουμε;