Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

H Eldorado εβαλε τους εργαζομενους της να εισβαλουν στο Υπ.Περιβαλλοντος - Με χημικα απαντησαν τα ΜΑΤ

Απο τη μια η Eldorado χρησιμοποιει τους εργαζομενους της ωστε να εκβιασει εκ νεου την κυβερνηση...και απο την αλλη τα ΜΑΤ με την επιθεση στους εργαζομενους...δινουν τροφη σε εταιρεια και αντιπολιτευση...σαν να ειναι συνεννοημένα...
- Ομάδα εργαζομένων στα μεταλλεία χρυσού προσπάθησε να μπει στο κτήριο - Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και προκλήθηκε ένταση - Ήδη από τις 08:30 δέκα μεταλλωρύχοι κατάφεραν να εισβάλλουν αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς - “Δεν φεύγουμε αν δεν πάρει άδεια λειτουργίας η εταιρεία” λένε - Συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζομέωνων με τον υπουργό Γ. Σταθάκη-
 

Σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν προχωρήσει από το πρωί μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής διαμαρτυρόμενοι για την αναστολή της επένδυσης της Eldorado στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι έχουν καταφέρει να μπουν στα γραφεία.
 Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, αναμένεται να έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής που έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί, έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, διαμαρτυρόμενοι για την αναστολή της επένδυσης της Eldorado στην Ελλάδα.

Στην είσοδο του υπουργείου, στην οδό Μεσογείων, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε ένταση όταν κάποιοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στα γραφεία.

Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού έχουν φτάσει στην Αθήνα με τρία πούλμαν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: