Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Κουντουρά: Σήμερα δεν υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια - Σαλτα Γ@μηsoY

Η ψεκασμενη Υπ.Τουρισμου...δεν βλεπει κοσμο να τρωει απο τα σκουπιδια...επειδη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛΛ εδωσαν στο αλο ενα πιατο φαγητο...
Καμια γ@μημενη επαφη με την πραγματικοτητα.
Για επιτυχία της κυβέρνησης που δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια όπως το 2014 μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά. Ανέφερε επίσης ότι παρά τις δυσκολίες, ο κόσμος σήμερα τα καταφέρνει. 


Είπε ακόμη ότι έχουμε μπροστά μας 10 δύσκολους μήνες για να βγει η χώρα, τον Αύγουστο, από το πρόγραμμα. 

Για τον τουρισμό υπογράμμισε ότι σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία και φέτος υπήρξε 90% πληρότητα. 

«“Πάμε πολύ καλά, πάμε πάρα πολύ καλά! Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση”. “Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς”. “Κανένας Υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας Υπουργός δεν βάζει φόρους”. “Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια. Οι άνθρωποι, σήμερα έχουν τουλάχιστον ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ”.

«Είναι κάποιες από τις πρωινές δηλώσεις της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά στο “Σκάι”. Τα ... σχόλια είναι περιττά» σχολίασε δηκτικά η ΝΔ. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/358182/koudoura-simera-den-uparhoun-anthropoi-pou-trone-apo-ta-skoupidia-opos-to-2014/#ixzz4wEQVW400 

Δεν υπάρχουν σχόλια: