Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2018

Δολοφονική οδηγική συμπεριφορά Έλληνα φαρμακοβιομήχανου και ιδιοκτήτη ομάδας που τρέχει με 250 χλμ/ωρα και ανεβάζει το κατόρθωμα του σε Insta story

Άκρως προκλητικός εμφανίζεται για ακόμη μια φορά στο προφίλ του στο Instagram πασίγνωστος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές ομάδες της χώρας, ανεβάζοντας video στο οποίο φαίνεται να τρέχει με το αυτοκίνητο του με ταχύτητα η οποία αγγίζει τα 250χλμ/ωρα.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρόλο την ανάρτηση του εν λόγω video, τόσο η Ελληνική Αστυνομία, όσο και η Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη, ενώ έχουν ειδοποιηθεί για το γεγονός...δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση εναντίον του, σύμφωνα με αυτά που προβλέπει ο νόμος.

Τι περιμένουν άραγε; Να γίνει κάποιο τραγικό τροχαίο στο οποίο θα θρηνήσουμε θύματα, όπως αυτό στο οποίο είχε εμπλακεί ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo; 

Το ότι κάποιοι επιχειρηματίες είναι υπεράνω των νόμων και μάλιστα με τις πλάτες των κυβερνήσεων είναι δεδομένο και δυστυχώς διαχρονικό. 

Το οτι όμως κάποιοι επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα αποτελούν πρότυπο για πολλούς, λόγω της ενασχόλησης τους με τα αθλητικά δρώμενα, οδηγούν με άκρως παράνομο και δολοφονικό τρόπο,ανεβάζοντας μάλιστα τα κατορθώματά τους στο Instagram και οι αρχές δεν κάνουν το παραμικρό, ειλικρινά μας ξεπερνά.
Ευχόμαστε μόνο να μην υπάρξουν θύματα.

ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: