Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2019

Οικογένεια Κουτσολιούτσου: Προκλητικό party, παρά το σκάνδαλο της Folli Follie

Εξήντα καλεσμένοι, χαμόγελα, πανάκριβες τουαλέτες και η σαμπάνια να ρέει άφθονη στη βίλα των βορείων προαστίων
Μπορεί στο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie να μην έχουν αποκαλυφθεί όλες οι πτυχές του. Όλα αυτά, όμως, δεν αγγίζουν και δεν στεναχωρούν την οικογένεια Κουτσολιούτσου.
Συγκεκριμένα, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος έκανε ένα υπέρλαμπρο πάρτι κατά την περίοδο των εορτών. Σε αυτό, παραβρέθηκαν εξήντα καλεσμένοι, υπήρξαν πολλά χαμόγελα ντυμένα μέσα σε πανάκριβες τουαλέτες, ενώ η σαμπάνια έρρεε άφθονη στη βίλα της οικογένειας, στα βόρεια προάστια.



Αυτό το λαμπερό πάρτι διοργανώθηκε στη σκιά των εξελίξεων για τη Folli Follie, μετά την έντονη φημολογία ότι έρχονται και νέα πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τα τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό του 2017. Εις βάρος μελών της οικογένειας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του Καίτη και ο γιoς τους Τζώρτζης, που έχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι διώξεις αφορούν στα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι οποίες και συνοδεύονται από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων είτε αυτά αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς είτε θυρίδες είτε κάθε είδους χρηματoπιστωτικά προϊόντα. Μάλιστα, το κακούργημα της απάτης αφορά και το Δημόσιο καθώς το Υπερταμείο, εξαιτίας των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) που κάποτε ήταν κρατικά και έγινε ανταλλαγή μετοχών με τα FF, όπως και κάποια ασφαλιστικά Ταμεία είχαν μετοχές των Folli Follie. Άρα, με την υπόθεση της FF ζημιώθηκε και το ελληνικό δημόσιο που είχε μετοχές.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του Καίτη τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό και εισαγγελικές πηγές αναρωτιούνται εάν «θα γυρίζουν στη χώρα για να απολογηθούν όταν τους καλέσει ο ανακριτής», μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν επιστρέψουν, δεν θα μπορούν να ξαναφύγουν, εξαιτίας της απαγόρευσης εξόδου.
Παρά τις περιπέτειες πάντως αυτές, η οικογένεια Κουτσολιούτσου συνεχίζει απτόητη σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, αναρτώντας μάλιστα στο Instagramα στιγμιότυπα από την (ανέμελη) καθημερινότητά τους.
 «Sparkling through the night», έγραψε η Κατερίνα Κουτσολιούτσου στη φωτογραφία που πόσταρε, ποζάροντας στον καναπέ του σπιτιού τους μαζί με τη μητέρα της, εκείνη την ημέρα όπου έγινε το  πάρτι.
Ποιο σκάνδαλο, λοιπόν; Το σημαντικό είναι να ρέει ο καμπανίτης.   https://www.ethnos.gr/ellada/14140_oikogeneia-koytsolioytsoy-parti-para-skandalo-tis-folli-follie

Δεν υπάρχουν σχόλια: