Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2019

Το «σόου» Γεωργιάδη κατά Δένδια φέρνει τρικυμία στη ΝΔ


Η συνέχεια στη «γαλάζια» βεντέτα δόθηκε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μετέτρεψε την κοπή της πίτας του σε «σόου» με εσωκομματικά καρφιά.

Θυμίζουμε ότι, προ ημερών, ο Νίκος Δένδιας είχε κάνει αναφορά στο ιστορικό χαμηλό ποσοστό του 18% που είχε λάβει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2012, προκαλώντας τις αντιδράσεις των «σαμαρικών».



«Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών», απάντησε (καταχειροκροτούμενος) με προσωπική αιχμή κατά του Ν. Δένδια ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος αναφερόμενος προφανώς στο χειροκρότημα που έλαβε ο κ. Δένδιας στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη στάση του απέναντι στην Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια, ο Αδ. Γεωργιάδης επανέλαβε τους γνωστούς ύμνους για τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έδωσε φυσικά το παρών στην κοπή της πίτας του αντιπροέδρου τον οποίο εκείνος έφερε στη ΝΔ. Από τη μεγάλη γιορτή του πρώην στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που επίσης αποθεώθηκαν από τους... οπαδούς τους καθώς το πλήθος φώναζε «Άδωνη γερά, να φύγει Αριστερά»...
Για δολιότητες με τις πλάτες Σαμαρά κάνει λόγο η «Δημοκρατία»
Από την εσωκομματική επίδειξη δύναμης, στην οποία  έδωσε το παρών και ο Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος, ενοχλήθηκε σφόδρα η «Δημοκρατία», εφημερίδα που πρόσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Στο πρωτοσέλιδό της, αναλαμβάνει με πηχυαίο τίτλο να απαντήσει στη φιέστα του «γαλάζιου» αντιπροέδρου και των «σαμαρικών». Κάνει λόγο για «ραδιουργίες του Άδωνη κατά του Κυριάκου», χαρακτηρίζοντας αρχηγική την εμφάνιση του Αδ. Γεωργιάδη ο οποίος χαρακτηρίζεται «καιροσκόπος» με τις πλάτες του Αντ. Σαμαρά. Μία ωραία ατμόσφαιρα, θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος... left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: