Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2019

Θεόδωρος Γιάνναρος: Χυδαία ρατσιστικά σχόλια από το στέλεχος της Ν.Δ. - αποκάλεσε «πίθηκο» πρόσφυγα από το Ιράν

Σε ένα ακόμα προκλητικό σχόλιο, χυδαία απάνθρωπο και ρατσιστικό προχώρησε ο Θεόδωρος Γιάνναρος, πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «πίθηκο» και «απόβρασμα».

Συγκεκριμένα, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», απάντησε στο ποστάρισμα που έκανε ο Arash Hampay στα αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό». Ο Hampay είναι πρόσφυγας από το Ιράν και ζει στην Ελλάδα. 





Στο tweet του το στέλεχος της Ν.Δ. έγραψε: «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε».
Λίγο αργότερα, με νέο του ποστάρισμα, έγραψε: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Γιάνναρος προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του.

Στις αρχές του χρόνου είχε απειλήσει με κρεμάλες δημοσιογράφο της ΕΡΤ3. 
Πριν μερικά χρόνια έγραφε για το «gay bar στο Γκάζι» όπου «γνωστός πολιτικός Συριζα, με ζαρωμένη μούρη, εισήλθε με την αγαπημένη του...Μήτσο!».

Την διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά την ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού».


https://www.efsyn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: