Τετάρτη, Απριλίου 01, 2020

Η Teleperformance ζητάει εθελοντές για το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ - Δίνουν οδηγίες για τον Κορωνοϊο ατομα που δεν ειναι γιατροι

Το Υπ.Υγειας εδώ και τώρα πρέπει να απαντήσει άμεσα:
-Ποιοι είναι αυτοί που δίνουν οδηγίες στους πολίτες για την υγεία τους;
-Ποια/ ποιες εταιρείες είναι πίσω από το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ;
Σε περίπτωση που στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ είναι υπάλληλοι που δεν έχουν καμιά σχέση με τον τομέα της Υγείας...κάτι τέτοιο δεν είναι επικίνδυνο; Δεν μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμβουλές και σε θανάτους; 

❗️ Αποκλειστικά ως σελίδα βγάζουμε στη δημοσιότητα το mail που στέλνει η ιδιωτική εταιρεία Teleperformance Greece ζητώντας εθελοντές ανάμεσα στους εργαζομένους της, με βάση τα καθήκοντα που της έδωσε η κυβέρνηση να διαχειρίζεται τα τηλέφωνα του ΕΟΔΥ!
Το ότι το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ δεν έχει εξειδικευμένους υπαλλήλους το γνωρίζαμε ήδη από τις πρώτες μέρες που ο κορωνοϊός έφτασε στην Ελλάδα. Τότε είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο όπου σε ερώτηση αν ο ιός μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία, ο υπάλληλος είχε απαντήσει αρνητικά.


Χθες όμως ήρθε στο φως της δημοσιότητας (Δείτε στο tvxs - https://tinyurl.com/wzm5vrn) πως το τηλεφωνικό κέντρο δεν το χειρίζεται καν το κράτος, αλλά η γνωστή πολυεθνική Teleperformance.

Με το mail που δημοσιεύουμε σήμερα, αποδεικνύεται ότι οι υπάρχοντες εργαζόμενοι δεν της φτάνουν, αλλά ζητάει και εθελοντές από τους εργαζόμενους των τηλεφωνικών κέντρων!

Ιδιωτική εταιρία στελεχώνει κρίσιμο δημόσιο φορέα με ανειδίκευτο, μη καταρτισμένο προσωπικό να απαντά σε σοβαρά τηλεφωνήματα ανθρώπων!

❗️ Μην παίζετε άλλο με τις ζωές του λαού!

🚩 Να προσληφθεί μόνιμο υγειονομικό προσωπικό για τις γραμμές του ΕΟΔΥ - όχι εθελοντές!
🚩 Έξω οι εταιρείες από τη δημόσια υγεία!
🚩 Πρωτοβάθμιες δομές υγείας για όλο το λαό!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ!

#ΜένουμεΕνεργοί #Covid19Solidarity
https://www.facebook.com/Covid19Solidarity

Δεν υπάρχουν σχόλια: