Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020

«Τουρισμός για όλους» με πληθώρα εξαιρέσεων

Ως ευφημισμός ακούγεται το κυβερνητικό πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», η πλατφόρμα του οποίου εγκαινιάστηκε χθες. Κι αυτό γιατί, όπως έχει ανακοινωθεί, οι «όλοι» είναι περίπου 250.000 και ο προϋπολογισμός του μόλις 30 εκατ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν αναγνώστες της «Εφ.Συν.» και αποδεδειγμένα δικαιούχοι (με εισοδηματικά κριτήρια), αντιμετώπισαν προβλήματα με την πλατφόρμα.


Μας αναφέρει, για παράδειγμα, αναγνώστης ότι η πλατφόρμα αποδεχόταν τα δικά του στοιχεία, αλλά δεν αναγνώριζε της συζύγου του - «το ΑΜΚΑ αυτό δεν ανήκει στην οικογένειά σας», του απαντούσε η σοφή πλατφόρμα κάθε φορά που περνούσε τον κωδικό.


«Οι επιλογές που μου έδινε το site ήταν: α) Είτε να δηλώσω ότι είμαι μόνος μου και θα κάνω διακοπές μόνος μου, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει άλλο ωφελούμενο μέλος στην οικογένεια, β) είτε να μην κάνω αίτηση και να χάσω το voucher, αφού το ΑΦΜ μου λήγει σε 2 και θα έπρεπε σήμερα [χθες] να υποβάλω την αίτηση. Επέλεξα το δεύτερο. Το voucher το ήθελα για να πάω διακοπές με τη γυναίκα μου», γράφει με γλυκόπικρο χιούμορ ο αναγνώστης.

Τ’ ακούει κανείς από τους διαχειριστές της πλατφόρμας ή έχουν σκοπό να διαλύσουν οικογένειες καλοκαιριάτικα;


https://www.efsyn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: