Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2008

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ:ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΔΟΧΟΥΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

"Οι δημοσκοπήσεις έχουν παραγγελιοδόχους.
Οποιος βγάζει πρόωρα
πολιτικά συμπεράσματα από αυτές,
απομακρύνεται από την πραγματική πολιτική.
Για το αρχείο μόνο θυμίζω
πως στις προηγούμενες εκλογές
όλα τα γκάλοπ έδιναν στο κόμμα μεταξύ 6% και 6,5%.
Εφτασε το 8,15%. Ποιος εξεπλάγη;
"

Τι θελει να πει με αυτο η κ.Κανελη;;;
Οτι το ΠΑΣΟΚ εχει λαδωσει
επιχειρηματιες και εταιρειες δημοσκοπησεων,
ωστε να βγαινει μπροστα στα γκαλοπ
και τις δημοσκοπησεις;;;

Λες να εκανε καποια τετοια πουστια ο Jeffrey;;;
Ερε τι θα γινει στο σπιτι του,
οταν το μαθει η μανουλα του...


ΠΡΕΖΑ TV
23-11-2008

5 σχόλια:

molemou είπε...

VRE LES DEN TO PISTEVO

Ανώνυμος είπε...

Προερχόμενη από τη δεξαμενή της γαλάζιας γενιάς, εκείνης που ριγούσε ακούγοντας τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς να υμνεί την Ελλάδα, τη θρησκεία, τη Νεά Δημοκρατία*, η Λιάνα θεωρεί στημένες τις τωρινές δημοσκοπήσεις. Και φυσικά εκτιμά πως αυτό άρχισε να συμβαίνει από το Σεπτέμβριο, καθώς τα προηγούμενα έξι-εφτά έτη, που προηγούνταν ο Κωστάκης, δεν είχε εκφράσει καμία διαφωνία ως προς την εγκυρότητά τους.

*Το σύνθημα τώρα για τη Λιάνα είναι "Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω ο Στάλιν". Γίνεται αυτό; Όλα γίνονται αν δεν "απομακρύνεσαι από την πολιτική"!

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχνούμε επίσης πω η Λιάνα "απαλλοτριώνει" κάθε μήνα αρκετές χιλιάδες ευρώ από την πλουτοκρατία και συγκεκριμένα από την οικογένεια Αγγελοπουλου, συμμετέχοντας στο σχήμα του City.

Πρόκειται για το ραδιοφωνάκι του ΕΤ (όχι του Εξωγήινου), ο οποίος μετά την ανακήρυξη του Πάκη σε Μediaτορα θυμήθηκε τα παλιά-καλά καραδεξιά πρωτοσέλιδα.

"Πάμε δυνατά τώρα", λένε ότι είπε η Γιάννα στον Πάκη μετά το ραντεβού τους. Και μετά την απόλυση 7-8 δημοσιογράφων που αμοίβονταν με μπλοκάκια (των 700 ευρώ δηλαδή), για τους οποίους δεν είδαμε την κομαντάντα Λιάνα να διαμαρτύρεται.

Μάλλον τους θυσίασε για να συνεχίσει να πολεμά το σύστημα από μέσα!

Πρέπει να βγάλουν emoticon - μούντζα μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΛΙΑΝΑ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΜΕ ΑΒΑΤΑΡ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Eides Liana mou..? Tis taktikes twn kommounistwn tis antigrafei twra to PASOK...
A re merikoi den katalavan oti teleiwse o Ispanikos Emfylios kai einai panta etoimoi na eisvaloun sto Toledo kai na perasoun ton Evro...