Σάββατο, Ιουλίου 25, 2009

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ,ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ;;;

Οπως αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», περίπου 1.000 καταδρομείς έχουν αναπτυχθεί μυστικά σε ευαίσθητες περιοχές του Αιγαίου, αναλαμβάνοντας την άμυνα των νησιών που θεωρούνται εκτεθειμένα στις διαθέσεις των Τούρκων.

Από τις 13 Ιουλίου, όταν έξι οπλισμένα τουρκικά μαχητικά έκαναν διαδοχικές χαμηλές πτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι,το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έλαβε την απόφαση να ενισχύσει την άμυνα στα μικρονήσια του Αιγαίου. Οι αναλύσεις των επιτελών του Πενταγώνου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν οι τουρκικές δυνάμεις την κατάληψη ελληνικού εδάφους δεν είναι αβάσιμο. Η εκδοχή αυτή ενισχύθηκε από απόρρητες πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και οι οποίες ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Η πιθανότητα ενός αεροπορικού ατυχήματος, λόγω της κόπωσης των αεροσκαφών και των χειριστών τους από τις καθημερινές σκληρές αερομαχίες,αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία της στρατιωτικής ηγεσίας. Η βλάβη που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε ένα τουρκικό μαχητικό το οποίο προηγουμένως είχε πετάξει πάνω από ελληνικά εδάφη (Φούρνοι, Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι) κατέδειξε ότι η πτώση ενός πολεμικού αεροσκάφους δεν αποτελεί και τόσο μακρινό σενάριο.

Υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας, ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέθεσε στη στρατιωτική ηγεσία να εκπονήσει το σχέδιο ενίσχυσης της στρατιωτικής φρουράς στα μικρά νησιά των Δωδεκανήσων. Μετά την έγκριση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, ομάδες καταδρομέων του Στρατού αναπτύχθηκαν σε περισσότερα από δέκα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Οπως πληροφορείται το «ΘΕΜΑ», περίπου 1.000 άντρες των Ειδικών Δυνάμεων μεταφέρθηκαν από αέρος και θαλάσσης σε συγκεκριμένα νησιά που έχουν μπει στο στόχαστρο της αναθεωρητικής πολιτικής της Αγκυρας και τα οποία θεωρούνται τα λιγότερο οχυρωμένα. Οι κομάντος του Στρατού φέρουν πλήρη εξοπλισμό. Παραλλήλως, για να μη διαρρεύσει η αιφνιδιαστική ανάπτυξη των καταδρομέων και δημιουργηθεί κλίμα ανησυχίας, το Πεντάγωνο αποφάσισε να μην ανακαλέσει τις προγραμματισμένες θερινές άδειες των αξιωματικών.
Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές επιμένουν ότι το σχέδιο θωράκισης των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου είναι καθαρά αποτρεπτικό.
Σχολιάζοντας τις απόψεις ότι η κυβέρνηση ίσως προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την επιδείνωση των σχέσεων με την Τουρκία για να ισχυροποιηθεί στο εσωτερικό της χώρας, οι ίδιοι αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν προτίθεται να κάνει «παιχνίδι» με τα Ελληνοτουρκικά.

ΨΙΤ...ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...ΣΙΩΠΗ ΕΤΣΙ;;;ΤΑΦΟΣ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2009


Μακης Πολλατος-Πρωτο Θεμα

2 σχόλια:

Miltiadis είπε...

ΣΤΑ @@ μας μπούν δέν μπούν.......
Στην επόμενη δικτακτορία μας ίσως πάρουν και κανένα άλλο νησί

Ανώνυμος είπε...

οτι ειστε μαλακες δεν χωραει αμφιβολια! αλλα τι σας νοιαζει! τι σχεση έχετε εσείς με τους ανθρώπους που ζουν εκεί; Σαμπως έχετε σχέση με ανθρώπους γενικά;
Κοπρόσκυλα είστε τον τόπο τον μισείτε γιουσουφάκια είστε τί να περιμένει κανείς εκτός από δοσιλογισμό και αληθινή ρουφιανιά!