Σάββατο, Ιουλίου 25, 2009

ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Στην καρδιά του καλοκαιριού, τώρα που ο κίνδυνος πυρκαγιών χτυπάει κόκκινο και το Πυροσβεστικό Σώμα θα έπρεπε να βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, η χώρα έμεινε χωρίς τα πολυδιαφημισμένα πυροσβεστικά ελικόπτερα που αγοράστηκαν τις δύο προηγούμενες χρονιές!!!

Φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό.Την κρισιμότερη περίοδο πυροπροστασίας τα πέντε ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος μένουν καθηλωμένα στο έδαφος,έπειτα από απόφαση του αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος που υπογράφει ο αρχηγός κ. Αθανάσιος Κοντοκώστας, όπως προκύπτει από το έγγραφο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα το «ΘΕΜΑ».
Ελλείψει ελικοπτέρων, οι 14 πιλότοι που είχαν προσληφθει ειδικά γι’ αυτά βρίσκονται εκ περιτροπής σε αναγκαστική άδεια και κάνουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην Πυροσβεστική καλοκαιρινές διακοπές!

Σύμφωνα με το έγγραφο,δίδεται διαταγή να κλείσουν τις μηχανές τους τα ιδιόκτητα ελικόπτερα και να σταματήσουν να πραγματοποιούν πτήσεις για οποιονδήποτε λόγο. Γιατί αυτό; Διότι κάθε συντήρηση και υποστήριξη προς τα ελικόπτερα διακόπηκε στη δυσκολότερη εποχή του χρόνου, από πλευράς αυξημένης ετοιμότητας, όταν έληξε η σύμβαση με την εταιρεία που είχε αναλάβει την τεχνική υποστήριξη και κανείς δεν φρόντισε να την ανανεώσει.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΊΑ....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΤΟIΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2009


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xanapsifiste ton karamanlaka kai tin simoria tous malakes ellines gia 3 fora