Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ EXIT POLL ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ BLOGS...

Περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής θα έχει γίνει γνωστή η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, ενώ μέχρι τις 10 το βράδυ θα έχει ανακοινωθεί το 20% των αποτελεσμάτων.
Αυτό τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές, παρουσία του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών κ. Φλογαΐτη.
Όπως και στις τελευταίες ευρωεκλογές του Ιουνίου, η εταιρεία που υποστηρίζει από τεχνολογικής άποψης τη διαδικασία θα εφαρμόσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα ψηφοφορίας, μέσω κινητών. Το πρόγραμμα θα καλύψει το 20% των αποτελεσμάτων σε όλη τη χώρα.
Με αυτό το σύστημα, το αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο ποσοστό (20%) της Επικράτειας θα γίνει γνωστό στις 10 το βράδυ της Κυριακής.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ EXIT POLL,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ .COM ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια κατάρα να μην ξαναβρεί την Ελλάδα.

Αυτά είναι μερικά από τα γλοιώδη υποκείμενα που μας κυβέρνησαν 6 χρόνια που μόνο με τους κατοχικούς δοτούς - νενέκους των Γερμανών μπορούν να συγκριθούν:

1. Ο υπ' αρ. 1 κάποτε της κομματικής ιεραρχίας της Ν.Δ. πήγε από παντόφλα κερατά (ψοφώντας στις σκάλες μιας πολυκατοικίας με το σώβρακο και τον πουτ..ο στο χέρι.

2. Ο αντ' ΑΥΤΟΥ και μέντορας του καταλληλότερου Ζαχό φουντάρησε από τον 4ο όροφο στον ακάλυπτο. 

3. Ο υπ' αρ. 1 υπουργός πιάστηκε στο κρεβάτι παντρεμένης στην Κυψέλη. Ο κερατωμένος σύζυγος του έκανε τη μούρη κάρβουνο.

4. Ο επί κεφαλής της ΝΔ στην Αρτα απεδείχθη μέγας προαγωγός ανηλίκων κοριτσιών.

5. Ο επί κεφαλής κομματάρχης της ΝΔ στη Β! περιφέρεια Αθηνών και ομοτράπεζος του ζεύγους των Καραμάν εξέδιδε ανήλικα παιδιά και τώρα βρίσκεται στη φυλακή.

Αυτοί είναι οι δεξιοί. Στον αγύριστο η πανούκλα.

Παληκάρι από τα Σφακιά είπε...

Ο Γ. Παπανδρέου πήρε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, σε ένα γήπεδο το οποίο θεωρούνταν η «καυτή» έδρα του αντιπάλου του. Στα 75 λεπτά της τηλεμαχίας των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, ο Κ. Καραμανλής προσπάθησε να συσπειρώσει τους οπαδούς του και να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.
Στο πλαίσιο αυτό κατέστησε αόρατη τη δική του περίοδο διακυβέρνησης και άσκησε κριτική στους «άλλους», στις προηγούμενες κυβερνήσεις του Κινήματος και στη διεθνή κρίση.
Αντίθετα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε ψήφο αυτοδυναμίας, προσπαθώντας να κάνει ορατές τις δικές του προτεραιότητες. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αποτυχία σε όλους τους τομείς και παρουσίασε τον άλλο δρόμο που πρεσβεύει ο ίδιος και το κόμμα του.

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση δεν έφερε την ανατροπή στην οποία προσδοκούσε το κυβερνών κόμμα. Αντίθετα, η εξέλιξη της συζήτησης δίνει την ευκαιρία στην Ιπποκράτους να υποστηρίζει πως ξεπεράστηκε και το τελευταίο προβλέψιμο «εμπόδιο» που τη χωρίζει από την εκλογική επιτυχία το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου.

Παληκάρι από τα Σφακιά