Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ

- Πολλές φορές στο παρελθόν προκηρύχθηκαν πρόωρες εκλογές με αφορμή τα εθνικά θέμα. Σε αυτή την εκλογική μάχη τα εθνικά θέματα απουσιάζουν. Γιατί; Τι μεσολάβησε;

«Θεωρώ ότι οι εκλογές προκηρύχθηκαν τώρα και έτσι ακριβώς επειδή τα εθνικά θέματα και κατά συνέπεια η γεωπολιτική και οικονομική θέση της Ελλάδας βρίσκονται σε κρισιμότατο σημείο και έπρεπε να αποσιωπηθούν αποτελεσματικά. Η Τουρκία επί θύραις ΕΕ εξαργυρώνει τώρα ισορροπώντας θαυμάσια μεταξύ Ομπάμα και Πούτιν τα ζωτικά αναγνωρισμένα συμφέροντα της συμφωνίας του Ελσίνκι. Ο άξονας Σαρκοζί- Μέρκελ παραμένει σκληρά υπέρ της ειδικής σχέσης. Η Ελλάδα λόγω Τουρκίας είναι σε δεινή ευρωπαϊκή θέση, το Κυπριακό είναι εκβιαστικά στομωμένο από την παραλλαγή Αναν και τις πιέσεις της Τουρκίας προς την Αίγυπτο για τα πετρέλαια, οπότε: ο κ. Καραμανλής δεν μπορεί και δεν επέλεξε να αντέχει μια νέα Ζυρίχη στο Αιγαίο. Ο δε κ. Παπανδρέου μπορεί εύκολα να εξαντληθεί στην υπεράσπιση του Ελσίνκι. Η λεόντεια εκδοχή αφορά τον ελληνικό λαό γιατί στη σύμβαση... των εκλογών κατέρχεται αγνοώντας τα ήδη κυρίαρχα αντισυμβαλλόμενα συμφέροντα στα εθνικά συμφέροντα».

- Πώς δικαιολογείτε το φαινόμενο ότι σε περιόδους κρίσειςτο εκλογικό σώμα στρέφεται είτε σε μεγάλα κόμματα είτε στα άκρα; Δεν πείθετε εσείς ως ΚΚΕ ή είναι παράξενη η εκλογική συμπεριφορά του εκλογικού σώματος;

«Μόλις προ ολίγων μηνών στις ευρωεκλογές πολλοί στήσαν πανηγύρια για την πέμπτη θέση του κόμματος. Δεν πάνε ούτε δυο χρόνια που η... Πρεσβεία και η... Εταιρεία ανησυχούσαν εγγράφως για την αντοχή των Ελλήνων να διατηρούν ένα ακμαίο και για τα μέτρα τους ισχυρό πολλαπλασιαστή πολιτικής ισχύος, σαν το ΚΚΕ. Ο αντικομμουνισμός έχει μετατραπεί σε ορατό τε και αόρατο τσουνάμι. Μη με ρωτάτε λοιπόν γιατί η κοινωνία την ώρα που κρύβεται από φόβο ή και πάθος εκδικείται ενισχύοντας σταθερά, αργά και βασανιστικά για τους αντιπάλους του το ΚΚΕ».

- Ενας αρχηγός κόμματος έχει ημερομηνία λήξης;

«Την Ιστορία τη γράφουν οι λαοί και βάζουν τους ηγέτες να την υπογράφουν. Εχουν ημερομηνία, δεν την κατέχουν».

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ;;;
ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια κατάρα να μην ξαναβρεί την Ελλάδα.


Αυτά είναι μερικά από τα γλοιώδη υποκείμενα που μας κυβέρνησαν 6 χρόνια που μόνο με τους κατοχικούς δοτούς - νενέκους των Γερμανών μπορούν να συγκριθούν:


1. Ο υπ' αρ. 1 κάποτε της κομματικής ιεραρχίας της Ν.Δ. πήγε από παντόφλα κερατά (ψοφώντας στις σκάλες μιας πολυκατοικίας με το σώβρακο και τον πουτ..ο στο χέρι.


2. Ο αντ' ΑΥΤΟΥ και μέντορας του καταλληλότερου Ζαχό φουντάρησε από τον 4ο όροφο στον ακάλυπτο. 


3. Ο υπ' αρ. 1 υπουργός πιάστηκε στο κρεβάτι παντρεμένης στην Κυψέλη. Ο κερατωμένος σύζυγος του έκανε τη μούρη κάρβουνο.


4. Ο επί κεφαλής της ΝΔ στην Αρτα απεδείχθη μέγας προαγωγός ανηλίκων κοριτσιών.


5. Ο επί κεφαλής κομματάρχης της ΝΔ στη Β! περιφέρεια Αθηνών και ομοτράπεζος του ζεύγους των Καραμάν εξέδιδε ανήλικα παιδιά και τώρα βρίσκεται στη φυλακή.


Αυτοί είναι οι δεξιοί. Στον αγύριστο η πανούκλα.

Ανώνυμος είπε...

H τελευταία που δικαιούται να ομιλεί είναι η κα Κανέλλη...
1. Πάντα ήταν δεξιά (για όσους από μας έχουν μια ηλικία, αυτό είναι πασίγνωστο), μάλιστα πρόσφατα διάβασα πως παρακαλούσε τον "εθνάρχη" Καραμανλή για μια ακρόαση για να του παίξει πιάνο (!!! - καλά αυτό θα είχε πολύ πλάκα)
2. Ξεχνά κανείς τη συμπόρευση με το γελοίο ΚΟΔΗΣΟ;
3. Τώρα θυμήθηκε το κεφάλαιο και τους εργαζομένους...
4. Είναι η μόνη κομμουνίστρια (λέμε τώρα) βουλευτής που ορκίζεται στο ευαγγέλιο.
5. Το περιοδικό της προσφάτως είχε συναλλαγές για διαφημίσεις με τον γνωστό κο Κουτσού της Μονής Βατοπαιδίου.
6. Πέρα απ' όλα αυτά, η αγένεια και η χοντροκοψιά του συγκεκριμένου ατόμου δείχνει πως πρόκειται για ένα θηλυκό νεάντερταλ-φαταούλα που προσβάλλει καθημερινά την αισθητική μας και το γούστο μας.

Επιτέλους μαζέψτε την, όσο για τους φίλους του ΚΚΕ, είναι ντροπή να την έχετε κορώνα στο κεφάλι σας, μαυρίστε την λοιπόν να ησυχάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

dioti file preza i Kanelli mas ta exei kanei t arxidia tsourekia politika
Re preza siga min vgaloune aftin pou tin pezane sta mpoutia Averof kai Karamanlis (mia dexia tou kerata) kai epeidi kapoia stigmi ston sexualiko tis oistro ekane strofi entelos ma entelos aristera thelei de kai kala na pas peisei gia tis aristeres tis idees kai oti polemaei gia to kalo tis ergatias (den mas lei i Garoufalia ola afta ta xronia epi dexias pou ergazotane stin ERT kai plironotane apo tis forologikes mas diloseis {oxi oti simera allaxe kati gia tin pliromi tis pali emeis oi malakes tin plironoume}anedeixe kanena yparkto provlima ekeinon ton xronon pou ypeferan oi ergates apo tis pragmati antilaikes kyverniseis tis dexias?)
am de, paparia mantoles
kai an leo an tin eklexoun oi koufiokefalakides tou KKE gia Grammatea e tote kala na pathoune

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρέζας είναι άφαντος από το μεσημέρι.
Λέτε να τον πιάσανε στην γιάφκα;