Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2009

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ;;;;ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Η ΜΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΥΠΟΠΤΗ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΤΑ STAGE...

Τα stage ανέβασαν τους τόνους στην προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων της Αριστεράς.
Η κόντρα μεταξύ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε όταν η Αλέκα Παπαρήγα, το μεσημέρι του Σαββάτου από την Καλλιθέα, κατηγόρησε τον ΣΥΝ για εφαρμογή των προγραμμάτων Stage μέσω των δήμων όπου έχουν εκλεγεί δήμαρχοι της επιρροής του. «Αυτοί που καταγγέλλουν τον δικομματισμό σήμερα, διαμόρφωσαν εκλογική πελατεία μέσα από την εφαρμογή των προγραμμάτων stage στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», είπε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, ρωτήθηκε για όσα είπε η Αλέκα Παπαρήγα και πέρασε στην αντεπίθεση. Φανερά ενοχλημένος αναρωτήθηκε: «Μα είναι δυνατό να πηγαίνουν με τέτοια επιχειρήματα στην πολιτική αντιπαράθεση; Ν' αρχίσουμε δηλαδή κι εμείς να λέμε ότι ο δήμαρχος του ΚΚΕ στη Νίκαια έχει εκατοντάδες ανθρώπους με μπλοκάκι. Λες κι εκεί είναι το ζήτημα». Λίγο αργότερα, όταν εκλήθη και πάλι να αναφερθεί στο θέμα, αναρωτήθηκε: «Οι κομμουνιστές δήμαρχοι δεν αξιοποίησαν ευρωπαϊκά προγράμματα; Αυτό το περίφημο έργο που είχε κάνει ο δήμαρχος Περάματος για το URBAN, το πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων και προώθησης της απασχόλησης, δεν ήταν ευρωπαϊκό πρόγραμμα; Κομμουνιστής δήμαρχος ήταν, τι έπρεπε να κάνει, να μην το δεχτεί;», αναρωτήθηκε και συνέχισε φέρνοντας και άλλα παραδείγματα δημάρχων που έχουν εκλεγεί με το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ με σχόλιό του έσπευσε να απαντήσει κατηγορώντας τον ΣΥΝ για «διγλωσσία» και ότι «καταφεύγει στη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία». «Αντί να πάρουν τις ευθύνες τους γιατί στην ΚΕΔΚΕ συμφώνησαν με το ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα με εισηγητή δήμαρχο του ΣΥΝ, για προγράμματα μερικής απασχόλησης, συκοφαντούν τον δήμαρχο της Νίκαιας Στέλιο Μπενετάτο και άλλους κομμουνιστές δημάρχους που πρωτοστατούν ενάντια σε όλα αυτά τα προγράμματα και μάλιστα με αποτελέσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων το ΚΚΕ στο σχόλιό του.

ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ ειναι για τον πουτσο καβαλα...

Ιδια κασσετα καθε φορα, αγκιλωμενοι στο παρελθον ενω ο κοσμος αλλαζει, με τους ιδιους αδιαφορους παπαρες να το εκπροσωπουν.

Κριμα γιατι εχει μεσα του ατομα που αξιζουν αλλα χαραμιζονται...τελικα οπως λεει ο ΠΡΕΖΑ ''η Κανελη μονο θα το εσωζε το ΚΚΕ''

Πραγματικα ετσι και γινοταν η Κανελη αρχηγος το ΚΚΕ θα επιανε ενα 12% για την πλακα του...αλλα τι να το κανεις οταν τετοια σεναρια ειναι σαν απιαστα ονειρα.