Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...

"Οδυνηρό, αλλά απαραίτητο", κρίνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος το λουκέτο που επιβλήθηκε από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ) σε τέσσερις θυγατρικές ασφαλιστικές εταιρείες του ομίλου ΑΣΠΙΣ, και στην ασφαλιστική Σκούρτης.
Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια του έκτακτου συμβουλίου, αναμένεται έτσι να αποκτήσει η ασφαλιστική αγορά φερεγγυότητα, αξιοπιστία και να εξυγιανθεί, αφού οι αποφάσεις κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Για τους εργαζόμενους των ασφαλιστικών εταιρειών, σύμφωνα με την Ένωση, θα γίνει προσπάθεια να απορροφηθούν στο σύνολό τους.

Οι ασφαλισμένοι των αυτοκινήτων θα καλύπτονται για τον επόμενο μήνα από το επικουρικό κεφάλαιο.
Για περίπου 200.000 ασφαλισμένους που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα και αναμένουν τα χρήματά τους από τις αρχές του χρόνου έως σήμερα, από τον όμιλο ΑΣΠΙΣ θα αποζημιωθούν επίσης από το επικουρικό κεφάλαιο.
Σημειώνεται ότι πέραν των αδειών λειτουργίας των προαναφερόμενων εταιρειών, η ΕΠΕΙΑ όρισε και τους επόπτες ασφαλιστικής εκκαθάρισης, ενώ ζήτησε από τον υπουργό Οικονομίας να ορίσει Επόπτη Χαρτοφυλακίων Ζωής για την ΑΣΠΙΣ, ο οποίος θα αναλάβει τη λειτουργία της εταιρείας μέχρι να μεταβιβαστούν τα χαρτοφυλάκια Ζωής σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, καταβάλλοντας αποζημιώσεις σε ασφαλισμένους και δικαιούχους, καθώς και τους μισθούς στους εργαζόμενους.

ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;
ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ;;;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΝΌΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;
ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ;;;
ΜΕ ΤΗΝ ASPIS BANK ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
22-9-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: