Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...ΕΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Στα υψηλότερα επίπεδα από το τέταρτο τρίμηνο του 2005 αναρριχήθηκε η ανεργία στην Ιταλία το δεύτερο τρίμηνο του 2009, σύμφωνα με στοιχεία.
Συγκεκριμένα, το ποσοστό ανεργίας ανήλθε στο 7,4% από 7,3% που ήταν το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη η στατιστική υπηρεσία της χώρας.
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για άνοδο της ανεργίας στο 7,7%, κατά μέσο όρο.
Σε μη προσαρμοσμένη βάση, καταγράφηκε αύξηση της ανεργίας στο 7,4% από 6,7% που ήταν το δεύτερο τρίμηνο του 2008 - η μεγαλύτερη από το δεύτερο τρίμηνο του 1994.

ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ,ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
22-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάνω στὴν ἀνεργία θέλω νὰ θυμήσω ὅτι τουλάχιστον στὴν Ἑλλάδα θεωρήσε ἐργαζόμενος μὲ 4 μεροκάματα τὸν μήνα.

Ἔτσι τὰ ποσοστὰ φτάνουν στὸ 7%.

Ὅταν ἔγινε αὐτὴ ἡ μετατροπὴ στὸ νόμο πέσανε τὰ ποσοστὰ ἀπὸ 11% στὸ 7% ποὺ ἰσχυρίζεται ὁ Καραμανλῆς καὶ λέει ὅτι μείωσε τὴν ἀνεργία.

Ανώνυμος είπε...

,,,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΗ ΤΡΟΠΙΚΑ....ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΕΙ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ,,,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,,,ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ,,,,Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...