Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Η ΕΡΜΟΥ...ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!


Η παγκόσμια οικονομική ύφεση πλήττει τους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους στον κόσμο. Σύμφωνα με έρευνα της διεθνούς εταιρείας συμβούλων ακινήτων Cushman & Wakefield, η οδός Ερμού, ενώ πέρυσι βρισκόταν στην 8η θέση όσον αφορά τους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους του κόσμου, σήμερα καταλαμβάνει τη 12η θέση, καθώς το ετήσιο κόστος ενοικίου ανά τετραγωνικό μέτρο καταστήματος έχει σημειώσει σημαντική πτώση.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η 5η Λεωφόρος στη Νέα Υόρκη ως ο πιο ακριβός εμπορικός δρόμος στον κόσμο, ενώ στην Ευρώπη ο πιο ακριβός εμπορικός δρόμος βρίσκεται στο Παρίσι και δεν είναι άλλος από τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Οπως αναφέρεται στην έρευνα, πάνω από τους μισούς εμπορικούς δρόμους του κόσμου έχουν επηρεαστεί από την παγκόσμια οικονομική ύφεση, με 54% από τους 274 δρόμους που συμπεριελήφθησαν στη μελέτη της εταιρείας συμβούλων ακίνητης περιουσίας Cushman & Wakefield να εμφανίζουν πτώση στα ενοίκια των εμπορικών καταστημάτων.

ΕΑΝ Η ΕΡΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 12 ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 8Η...ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: