Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 100 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

Καλύτερο συντονισμό μεταξύ των υπουργών ώστε να μην ξεφύγει η κυβέρνηση από τον προγραμματισμό της για τις 100 πρώτες ημέρες, ζήτησε χθες το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου.
O Πρωθυπουργός χτύπησε τα πρώτα καμπανάκια για τις αρρυθμίες που εμφανίζονται σε διάφορους τομείς του κυβερνητικού έργου και κάλεσε παράλληλα τους υπουργούς να οργανώσουν καλύτερα τη δημόσια παρουσία τους, και με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί στο θέμα των εργαζομένων με συμβάσεις stage αλλά και τη γενικότερη εικόνα που παρουσίασε επ΄ αυτού η κυβέρνηση, έκανε παρατηρήσεις προς όλες τις πλευρές.

«Έγιναν λάθη, και δεν θέλω να επαναληφθούν» φέρεται να είπε ο Πρωθυπουργός, διερμηνεύοντας την ενόχλησή του για όσα συνέβησαν και τα οποία είχαν επιπτώσεις στην απήχηση των κυβερνητικών θέσεων.

Πληροφορίες φέρουν τον κ. Παπανδρέου να ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση οι προτάσεις που θα παρουσιάσει αυτή την εβδομάδα τόσο για το ζήτημα των stage όσο και των συμβασιούχων του Δημοσίου και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης να είναι καλά προετοιμασμένες ώστε να μη δημιουργηθούν ξανά προβλήματα. Οι προτάσεις αυτές, που θα περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο για την αναμόρφωση και την ισχυροποίηση του ΑΣΕΠ, αποτελούν για την κυβέρνηση τη λυδία λίθο προκειμένου να ξεπεραστούν οι αμφιβολίες που έχουν γεννηθεί στους πολίτες για την τήρηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε επίσης από τους υπουργούς να αποφεύγουν τις δηλώσεις και πολύ περισσότερο όταν δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να πουν, ενώ τόνισε ότι θα εποπτεύσει ο ίδιος το πώς θα οργανωθεί η δημόσια συζήτηση στο θέμα των προσλήψεων στο Δημόσιο.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε τόσο η υπόθεση των stage όσο και η υπόθεση της απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά, και έχει χρεώσει τους υπευθύνους με λαθεμένους χειρισμούς, επιδιώκει να αποφευχθούν κι άλλα φάουλ που μπορεί να πυροδοτήσουν κοινωνικές εκρήξεις. Στη διάρκεια της σύσκεψης, ορισμένοι από τους μετέχοντες εξέφρασαν προβληματισμούς, κατ΄ άλλους και ανησυχίες, για τη μεταχείριση που έχει η κυβέρνηση από ορισμένα μέσα ενημέρωσης. Όπως ανέφεραν πηγές που φέρεται να έχουν γνώση των διαμειφθέντων στην κλειστή σύσκεψη, διατυπώθηκαν εκτιμήσεις ότι «τελείωσε η περίοδος χάριτος» και πως «άρχισαν οι προειδοποιητικές βολές». Ο κ. Παπανδρέου, παρ΄ ότι φέρεται και εκείνος να προβληματίζεται για τη στάση μερίδας του Τύπου απέναντι στην κυβέρνησή του, τόνισε στους υπουργούς και τους στενούς συνεργάτες του ότι «είναι επόμενο να συμβαίνουν αυτά από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη βρει τους κανονικούς της ρυθμούς. Όταν ξεδιπλωθεί το έργο μας, και βρούμε έναν κανονικό ρυθμό, αυτά όλα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα».

ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ...ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ..
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2009

1 σχόλιο:

antinor είπε...

Η Κυβερνηση κυριοι δεν ειναι τραλαλα οπως καποιος εγραψε ,ειναιΤΡΑΛΑΛΟ ,ρε δεν το βλεπετε?