Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΟΛΠ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Κλειστό μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα παραμείνει το λιμάνι του Πειραιά μετά τη νέα 48ωρη απεργία που αποφάσισαν οι λιμενεργάτες.
Η νέα απεργία αφορά στη σύμβαση με την κινεζική εταιρία Cosco.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...
ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ SHOW ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2009

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giati den dhmosieyontai ta sxolia maw??eyxaristvvv

Ανώνυμος είπε...

που ειναι εκεινο το μακακισμενο με τα κεφαλαια που το κοροιδευουμε ολοι να μασ πει οτι φταινε οι σκουροι..

Ανώνυμος είπε...

οταν το συστημα ζοριζεται παντα ποινικοποιη τις απεργιες και παντα στο 99% τις βγαζει παρανομες.

Ανώνυμος είπε...

150.000.000 ENOIKIO TON ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙ 10.000.000 ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ +2000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ +ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ +3ΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΦΟΡΤΙΩΝ (ΣΗΜΑΙΝΕΙ +ΦΟΡΤΗΓΑ+ΚΑΥΣΙΜΑ+ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ+ΔΙΟΔΙΑ+ΕΞΟΔΑ) ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΡΟΙ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.


ΦΟΥΚΑΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΟ 9.49 ΠΑΙΞΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

αυτοφωρο ή επιστρατευση στη συμμορια του λιμανιου επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

ρε δεξιουλια ετσι πρεπει να τσιριζεται βεβαια το συνθημα το δινει ο Αδωνης.
Ειπαμε σε λιγο θα κανεται ρεφενε για τα εφοπλιστακια να μη πεθανουν και απο Την πεινα.
Για το φιλο που μιλαει για την συμμορια τοσο γκαγκα ειναι ρε αδερφε μου ολο τα ιδια και τα ιδια.
Αλλα λεω παλι μηπως τον εχει καβαληκαψει κανενας απο τον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εγώ, που κλείνω μέσα μου τη δύναμη της φυλής μου. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου τη ζωντανή παρουσία γενεών, που πέρασαν χαράσσοντας βαθειά αυλάκια, για να βρίσκουν το δρόμο τα άλλα Έθνη.Είμαι εγώ, που με κεντρίζει αδιάκοπα η Αποστολή μου και είναι έντονη μέσα μου, όπως οι κτύποι της καρδιάς μου. Είμαι εγώ, που δεν περιμένω καθοδήγηση! Μα φτιάχνω μόνος μου, αυτό που έχω καθορίσει σαν “ζειν”, τον αγώνα μου. Είμαι εγώ, που θεωρώ τη ζωή μου πολύτιμη, γιατί είμαι ταγμένος σ΄ έναν ιερό σκοπό.Είμαι εγώ, που κρατώ το λάβαρο και οι άλλοι με ακολουθούν. Είμαι ο Ξεσηκωμός!Είμαι εγώ, που κεντρίζω τους κοιμισμένους, τους επαναπαυμένους, τους βολεμένους. Είμαι ο Επαναστάτης! Είμαι εγώ, που καλύπτω τους κουρασμένους, τους λαβωμένους μέχρι να ξαποστάσουν. Είμαι ο Συναγωνιστής! Είμαι εγώ, το ξέσπασμα ανθρώπου γεννημένου ελεύθερου, που προσπαθούν να τον κάνουν δούλο. Είμαι η Οργή!Είμαι εγώ, ο θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών και ιδεών. Είμαι ο Συνεχιστής! Είμαι εγώ, που οραματίζομαι να διαμορφώσω το αύριο. Μια νέα πραγματικότητα, που θα κυβερνούν οι αξίες του Ελληνισμού και θα κυριαρχεί ο Ηρωικός Άνθρωπος… Είμαι εγώ ο Εθνικιστής.

Ανώνυμος είπε...

και μετα το καρατζφυρερ εκλαψε στην αγκαλια της πεταλουδιτσας απο την ΚΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5:18, δεν ξέρω τι παίρνεις, αλλά θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να περάσει η επήρρεια πριν καθήσεις να γράψεις σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.
ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΟΦΗ,ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΛΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΝΑ ΠΡΕΖΟΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.