Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2009

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ 2000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ...

Επιμενει η διοίκηση του ΟΤΕ για μείωση του προσωπικού του Οργανισμού, την οποία χαρακτηρίζει ως την «κορυφαία προτεραιότητα για τον ΟΤΕ». Όπως τόνισε χθες ο εκτελεστικός γενικός διευθυντής του ΟΤΕ κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου του Οργανισμού, η μείωση του προσωπικού και η συνακόλουθη μείωση του κόστους μισθοδοσίας είναι μονόδρομος.

Αναφερόμενος σε μελέτες για τη μείωση του προσωπικού κατά περίπου 2.000 άτομα, ο κ. Αϊβάζης σημείωσε πως «υπάρχουν εμπόδια και δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνο, υπομονή και σχεδιασμό». Ο ίδιος μάλιστα, σχολιάζοντας την πρόσφατη αποχώρηση των περίπου 600 υπαλλήλων, τόνισε ότι «οι υπολογισμοί μας δείχνουν πως στο τέταρτο τρίμηνο του 2009 θα υπάρξει όφελος περίπου 6-7 εκατ. ευρώ στη μισθοδοσία».

Νωρίτερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγής Βουρλούμης είχε επισημάνει ότι «στις δραστηριότητες της σταθερής τηλεφωνίας Ελλάδας, ο δείκτης κόστους προσωπικού προς έσοδα απέχει σημαντικά από εκείνον των άλλων ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών». Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της Deutsche Τelekom Ρενέ Όμπερμαν έριξε με τη σειρά του το γάντι στη νέα κυβέρνηση για το μέλλον της συμφωνίας για τον ΟΤΕ. «Πιστεύουμε- είπε- πως η ελληνική κυβέρνηση θα τηρήσει την υφιστάμενη συμφωνία για τον ΟΤΕ. Είναι καλό για τη χώρα και για τον ΟΤΕ».

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ...ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ...
ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ DT...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ.


ΠΡΕΖΑ TV
6-11-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: