Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΘΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ...

Την απόσυρση του προσωπικού του από το βορειοδυτικό Πακιστάν εξαιτίας της άσχημης κατάστασης με την ασφάλεια στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΗΕ.
Η ανακοίνωση έρχεται έπειτα και από την νέα βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στο Πακιστάν και κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 17 ανθρώπους.

"Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν ανακοίνωσε πως στην Επαρχία των Βορειο-Δυτικών Συνόρων και στις ζώνες των φυλών ισχύει αμέσως η φάση IV (επείγουσες επιχειρήσεις)", επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΟΗΕ.
"Τα άτομα που βρίσκονται στις περιοχές αυτές πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως", διευκρίνισε ο Ισράτ Ριζβί εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών στο Πακιστάν.
Οι επιθέσεις στις ζώνες αυτές είναι πολύ συχνές.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ...ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;
ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ;;;
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2009

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μείνουν και να πολεμήσουν ακόμη και να πεθάνουν για να αλλάξουν τη ζωή στη χώρα τους όπως έκαναν πάντα οι Έλληνες,δεν την κοπανούσαμε να γίνουμε φόρτωμα με το έτσι θέλω σε άλλους λαούς και κράτη.
Στο κάτω κάτω εμείς τι φταίμε για τα προβλήματά τους;; Εμεις ο λαός ήμασταν πάντοτε αντίθετοι μ'αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν σ'αυτές τις χώρες και ποτέ δεν τους επιβάλλαμε αυτό που συμβαίνει τώρα εκεί.Ίσως κάποιες κυβερνήσεις, ναι, αλλά όχι εμείς, που εν τέλει τραβάμε το ζόρι με τους ανεξέλεκτους τεμπέληδες που βρίσκουν και τα κάνουν..
Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Έχουμε τα δικά μας προβλήματα να λύσουμε και δεν χρειαζόμαστε κι άλλα. Να πάνε να ζήσουν στη Σ. Αραβία, στην Αίγυπτο , στο Ιραν και όπου αλλού έχουν πολύ περισσότερα κοινά. Δεν τους χρειαζόμαστε στην Ελλάδα ΜΑΣ !! ΟΞΩ !! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..!!όσο τους ένοιαξε αυτούς όταν εμείς πεθαίναμε για να κάνουμε τη χώρα μας , έστω κι αυτήν που είναι σήμερα, άλλο τόσο θα πρέπει να μας νοιάζει κι εμας γι' αυτούς...απλή λογική και επιβίωση...

Ανώνυμος είπε...

ναι οι ελληναρες οταν ειχανε πολεμους και δικτατοριες δεν λακαγανε στα εξωτερικα,απλως κανανε αντισταση απο το Παρισι το Καιρο και τη Ζυριχη!..Οσο για το αν φταιμε εμεις για τα προβληματα τους εστω και λιγο για κοιταξου λιγο στον καθρεφτη ...

Ανώνυμος είπε...

NAI ANARXOMALAKOYRA 4:33 ΠΟΛΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΩΖΑΝΗ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ:
1. Ο ΙΑΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ. ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΧΝΗ (ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ)
2. ΑΔΩΝΙΣ ΚΥΡΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ. ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΜ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΕΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟΤΕ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ )
3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ. ΕΦΥΓΕ ΜΟΛΙΣ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 40. ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ 45 Ή 46. ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΡΙΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ.
4 . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΝΑΙΟΣ Η ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ή ΑΠΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ; ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΜΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω στο φακελωμα ειστε πολυ καλοι!!
Συμπληρωσε..
ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
ΓΛΥΨΜΠΟΥΡΓΚ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
ΠΑΤΑΤΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΚΙ
ΟΛΟΙ αυτοι οι ενδοξοι ελληνες ειναι που δοξασαν την πατριδαν μας χωρις να φυγον εις το εξωτερικον!!ΕΥΓΕ !!Και τωρα ας οδευσωμεν πισω εις την παιδικην χαραν του αγιου παντελεημονος δια να φυλαξομεν τα συνορα..Α ρε ρεζιλια

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ 6.01 ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΚΑΨΕΣ ΤΟ ΣΤΡΙΦΤΟ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΦΤΑΙΝΕ.ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ.
ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΟΞΑΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ?..ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΑΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ..ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ..Η ΜΑΜΑ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ¨..!!!!χαχαχαχα ΣΕ ΤΙ ΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

STH MALAKIA FISIKA

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ( ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΘΑΙ)ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΧΑΒΝΟΜΕΝΩΝ ΜΑΛΑΚΙΔΙΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΣΦΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΦΛΑΟΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

11.52 αγορι τρελο και καραφλο μη μας φτιαχνεις αλλο!...ολο υποσχεσεις εισαι....