Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ GA FERRIES ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

Για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών σε ναυτικούς των 8 κατασχεμένων πλοίων της εταιρείας, G.A. Ferries του εφοπλιστή Γ. Αγούδημου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από λιμενικούς και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ο υπεύθυνος, σύμφωνα με τον νόμο, Μανώλης Λαμπρινός.

Να σημειωθεί πως οι εισαγγελείς είχαν δώσει εντολή για τη σύλληψή του και τους προηγούμενους μήνες, πάντα στο τέλος τους, όπως ορίζει ο νόμος. Αλλά οι λιμενικοί δεν τον είχαν... εντοπίσει τον κ. Λαμπρινό.
Ο υπεύθυνος της εταιρείας του κ. Αγούδημου δεν κατονομάζει στις καταθέσεις του ως κύριο υπεύθυνο τον εφοπλιστή.

Ενώ και η ηγεσία του Λιμενικού, με την ανοχή της προηγούμενης κυβέρνησης και παρά το γεγονός πως 500 ναυτικοί απλήρωτοι υπέφεραν μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, έκανε τα... στραβά μάτια.
Ο κ. Λαμπρινός δικάζεται σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών, ύστερα από μηνύσεις και 40 ναυτικών.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;
Ο ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όλοι αυτοί είναι τα τσιράκια του που τον γλύφανε μια ζωή κ κάνανε κωλοτούμπες κι εκείνος τους τάιζε καλά βέβαια μέχρι να τους βαρεθεί κ να τους διώξει κακήν κακώς (βλέπε Χλωρό και Θεοδωράτο)... Κανείς δε θα τιμωρηθεί γιατί πολύ απλά κανείς δε νοιάζεται για τους φτωχούς εργαζόμενους. Ο εφοπλιστής να ναι καλά μη μας στεναχωρεθεί κ κάνει καμιά απόπειρα αυτοκτονίας κ χάσουμε το κελεπούρι...