Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...

Με μία ειρωνική ανακοίνωση υποδέχτηκε η ΑΔΕΔΥ την εγκύκλιο του υπουργού Εσωτερικών, με την οποία ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου ως κανονική εργάσιμη ημέρα και όχι ημιαργία, όπως συνηθιζόταν.
Ο συνδικαλιστικός φορέας του Δημοσίου υποστηρίζει ότι είναι "καταφανέστατο" ότι η εγκύκλιος εξυπηρετεί άλλους λόγους και άλλη σκοπιμότητα. "Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη και οι πολίτες έχουν την ίδια αίσθηση. Άν όμως η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ έχει την εκτίμηση ότι υφίσταται έκτακτη ανάγκη, τότε, η ΑΔΕΔΥ, καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους να προσέλθουν στην εργασία τους και την Πρωτοχρονιά", τονίζει η ΑΔΕΔΥ.

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δουλεύετε ρε καραγκιόζηδες ,λουφαδόροι ,ρουσφετακιδες

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ

prince serengeti είπε...

E OXI AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ.ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ&ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝ&ΟΔΥΡΜΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
LOL, Prince.