Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2009

ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ στο πατρικό σπίτι Χανιώτη, γνωστού ακτιβιστή που συμμετέχει σε συλλογικούς αγώνες, στον Γαλατά Νέας Κυδωνίας. Από την επίθεση, προκλήθηκαν ζημιές στις σκάλες του σπιτιού και σε αυτοκίνητο της οικογένειας.
Η οικογένεια του ίδιου, όπως ειπώθηκε και στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, δεν έχει διαφορές με κανέναν. Εκτιμάται ότι οι δράστες νόμιζαν πως στο σπίτι κατοικεί και ο συγκεκριμένος Χανιώτης.
Προηγήθηκε τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου 2009 ο άγριος ξυλοδαρμός του ίδιου και ενός φίλου του κατά την ώρα που επέστρεφαν σπίτι τους. Τους εγκλώβισε μια ομάδα ατόμων και τους επιτέθηκε λέγοντάς τους "αναρχικούς ή κομμούνια". Προανάκριση για το περιστατικό κάνει η Αστυνομία.

ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i bia ferni bia royso teliose to pronomio ton apliton filonsoy na petoyn molotof tora petane ke ayti poy tis dexotan

Ανώνυμος είπε...

η επίθεση σίγουρα έγινε απο ακροδεξιούς..κάποιος ο οποίος στρέφεται εναντίον αστυνομίας σα σώμα και εναντίον πολιτικών στόχων δεν στρέφεται εναντίον συγκεκριμένων προσώπων. Είναι ανανδρο να βαράς σπίτια, αλλά μουνόπανα ετσι ήσασταν πάντα , έτσι και στον εμφύλιο κάνατε τις βρομοδουλιές των αμερικανών και όλων των δοσίλογων

adespotoskyli

Ανώνυμος είπε...

ηθικος αυτουργος ειναι ο χρυσοχοφυρερ που με τις δηλωσεις του τον τελευταιο καιρο πυροδοτει το κλιμα και με κορωνες που ζηλευει και ο καρατζαφυρερ και ο ανοητος αδωνις ανοιγουν τον δρομο στα φασιστιειδει για ανανδρη δραση