Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2009

ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕ Ο ΜΙΚΗΣ...ΑΡΧΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ...ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...

Οταν σας λεμε εδω και καιρο πως κατι δεν παει καλα με το Μικη Θεοδωρακη και πως καλο θα ηταν οι ανθρωποι που ειναι στο περιβαλλον του να τον προσεχουν λιγο περισσοτερο δεν μας ακουτε...Παρτε και τωρα το ρεπορταζ απο το σημερινο Βημα...
Η πολιτική συμμαχία του κ. Αντ. Σαμαρά με τον κ. Μ. Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στην παρουσίαση μιας νέας έκδοσης για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη. Ανταποδίδοντας τις θερμές ευχές για την εκλογή του ο αρχηγός της ΝΔ τροποποίησε το πρόγραμμά του και παρέστη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Π. Κυριακίδη για την επανέκδοση του βιβλίου του κ. Παύλου Πετρίδη με τίτλο «Ο πολιτικός Θεοδωράκης 1940-1996».
«Ω, τι έκπληξη» αναφώνησε ο Μίκης μόλις μπήκε στην αίθουσα ο κ. Σαμαράς και μετά τον θερμό εναγκαλισμό που είχαν μίλησαν ψιθυριστά οι δυο τους για μερικά λεπτά, ώσπου να τους διακόψει ο κ. Μ.Γλέζος φωνάζοντας: «Σταμάτα, Μίκη, την καθοδήγηση».
«Αν η ενότητα του λαού μας είχε γενετικό αποτύπωμα, αυτό θα ήταν το δικό σου, Μίκη» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ενώ λίγο νωρίτερα του υποσχέθηκε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου θα τον επισκεφθεί στο σπίτι του «για να τα πουν αναλυτικά».

Ταυτόχρονα ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε στίχους του Μανόλη Αναγνωστάκη («όρθιος και μόνος/ μες στην ερημιά του πλήθους,/ ακόμη κι αν το πλήθος/ ήταν σύντροφοί σου»), για να τονίσει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πάλεψε διαχρονικά για την ενότητα του ελληνικού λαού. «Από αρχαιοτάτων χρόνων τα σύμβολα έχουν ιδιαίτερη σημασία, κι εσύ είσαι ένας μύθος. Είναι απίστευτο για μένανα μιλάω σε έναν μύθο» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
Μιλώντας εξάλλου ο κ. Θεοδωράκης δεν έκρυψε την πικρία του για την κριτική που δέχθηκε επειδή συνεχάρη τον κ. Σαμαρά για την εκλογή του επισημαίνοντας:

«Εχω δεχθεί κατά καιρούς άδικες επιθέσεις και διώξεις. Αν ζούσα στη Ζιμπάμπουε, οι πιθανοί εγχώριοι αντίπαλοί μου και οι ποικιλώνυμοι ιεροεξεταστές της χώρας θα με αποκεφάλιζαν με όλες τις τιμές στην κεντρική πλατεία».

Βρε Μικη,δεν σου κανει επιθεση,αλλα με τις πραξεις σου...αναιρείς τα οσα ελεγες τοσα χρονια τωρα.Ουσιαστικα καταστρέφεις μονος σου το προφιλ της προσωπικοτητας σου,απογοητεύοντας μεριδα του κοσμου σου.
Κανεις δεν ειναι αξιος να κανει επιθεση στο Μικη Θεοδωρακη,διοτι ειμαστε ολοι κατωτεροι του εργου του...αλλα μια κριτικη ασε μας να την κανουμε...

Ο ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
3-12-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας την έσπασε;