Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2009

Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΧΩΡΟ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ...

Η σημερινη αρση-καταπατηση του Πανεπιστημιακου Ασυλου στο ΑΠΘ,ειναι η αρχη του τελους για το Πανεπιστημιακο Ασυλο,καθως οι αστυνομικες δυναμεις,με την παρουσια εισαγγελεα ή και χωρις,με μια μονο εισαγγελικη παραγγελια,θα μπορουν να εισβαλουν στα Πανεπιστημια με το ετσι θελω,παντα με το προσχημα της ασφαλειας των πολιτων και της διατηρησης της κοινης ειρηνης.
Πραγματικα,εαν δεν υπαρξουν αυτες τις μερες,συντονισμενες αντιδρασεις απο την Πανεπιστημιακη και φοιτητικη κοινότητα,αλλα και απο τα πολιτικα κομματα,τοτε το ασυλο,ειναι πλεον θεμα χρονο να γινει παρελθον.

Βεβαια κανεις δεν μπορει να γνωριζει το τι προκειται να γινει σε αντιστοιχη περιπτωση στην Αθηνα...
Στην περιπτωση δηλαδη,που δυναμεις των ΜΑΤ μπουν για παραδειγμα μεσα στο Πολυτεχνειο και αρχισουν να κανουν συλληψεις...
Για να δουμε τι θα δουμε...

ΣΗΜΕΡΑ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

11:00 Πλατεία Σαπφούς, Μυτιλήνη
12:00 Λιονταρια, Ηράκλειο Κρήτης
12:00 Πλατεία ταχυδρομείου, Λάρισα
12:00 Κεντρική πλατεία Σπάρτης
12:30 Κεντρική πλατεία, Αγρίνιο
13:00 Καμάρα, Θεσσαλονίκη
13:00 Πλατεία Ειρήνης, Κιλκίς
13:00 Ελ. Βενιζέλου, Νέα Ερυθραία
13:00 Τμήμα Ιστορίας Ιόνιου Πανεπιστημίου, Κέρκυρα
13:00 Πολυτεχνείο Ξάνθης
13:00 Πλατεία Καρλοβάσου, Σάμος
13:30Προπύλαια, Αθήνα
15:00, Παλιό Κυλικείο, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ρόδος
17:00 Πλατεία Ελευθερίας, Λαμία
17:30 Πλατεία Ελευθερίας, Σέρρες
18:00 Θόλος, Βόλος
18:00 Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων, Ιωάννινα
18:00 Παράρτημα Κορίνθου και Αράτου, Πάτρα
18:00 Πλατεία Αγ.Δημητρίου, Άρτα
19:00 Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

ΠΡΕΖΑ TV
6-12-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά να τα πάθουν όλοι οι αλήτες καταληψίες. Και στα πανεπιστήμια να μπει η αστυνομία και στα σπίτια τους γιατί θα βρεί σίγουρα και ναρκωτικά. Κωλόπαιδα του κερατά, μια σφαίρα σας αξίζει και εσάς που σπάζετε καταστήματα αθώων και καίτε αμάξια που δεν μπορείτε ποτέ στην ζωή σας να πάρετε επειδή είστε άχρηστοι και τεμπέληδες. Ρεμάλια junkies, σκουπίδια της κοινωνίας, όλη στη στενή μπας και ξεβρωμίσει λίγο το τοπίο.

Ανώνυμος είπε...

Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης προτείνει ο Μίμης Ανδρουλάκης


Τη μετεξέλιξη της κυβέρνησης, υπό την πίεση των περιστάσεων, σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, με υπουργικά χαρτοφυλάκια σε πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής, πάνω στη βάση μιας ελάχιστης ατζέντα συνεργασίας, προτείνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης

Newsroom ΔΟΛ

Μπράβο Ανδρουλάκη,

άργησες, διοτι γράφεις και βιβλία, αλλά το είπες.

Ρε γαμώτο,

γιατί ολοι αυτοί σε -άκης

Ανδρουλάκης-Δαμανάκης-Χατζηδάκης

οποτε μιλάνε μούρχετε να ξεράσω;

Γιατί ολοι αυτοί γίνανε βολευτές και υπουργοί;

Ποιός τους διορίζει ρε γαμώτο;

Ανώνυμος είπε...

Ψευτοεπαναστάτες του κερατά, Τσε Γκεβάρα της κακιάς ώρας...
Το μόνο που ξέρουν είναι να σπάνε μαγαζιά "ξεχνώντας" ότι σ΄ αυτα τα μαγαζιά δουλεύουν και κόσμος που αγωνίζεται για το μεροκάματο και με τι πράξει αυτή τους οδηγούν στην ανεργία....
Παρεμπιπτόντως γιατί δεν πάνε να τα σπάσουν στην Εκάλη?
Μήπως γιατί εκεί μένουν αυτοί που τους βάζουν ή
μήπως γιατί εκεί βρίσκονται τα σπίτια των γονιών τους?
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε επαναστάτης δεν είναι αυτός που πετά μολότοφ ,
σπάζει ,καταστρέφει και λεηλατεί δημόσια και ιδιωτική περιουσία!!!
Άντε λοιπόν στα τσακίδια και σταματήστε να παρασύρετε 15 χρονα και 20 χρονα...

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 3
Ακαδημαϊκές ελευθερίες και Ακαδημαϊκό Άσυλο

To άρθρο 2 του ν. 1268/1982 αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 2
Ακαδημαϊκές ελευθερίες και Ακαδημαϊκό Άσυλο
1. Στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατοχυρώνεται η ακαδημαϊκή ελευθερία στην έρευνα και διδασκαλία καθώς και η ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των ιδεών.
2. Δεν επιτρέπεται η επιβολή ορισμένων μόνο επιστημονικών απόψεων και ιδεών και η διεξαγωγή απόρρητης έρευνας.
3. Το ακαδημαϊκό άσυλο αναγνωρίζεται για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και για την προστασία του δικαιώματος στη γνώση, τη μάθηση και την εργασία όλων ανεξαιρέτως των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας των Α.Ε.Ι., και των εργαζομένων σε αυτά, έναντι οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει.
4. Το ακαδημαϊκό άσυλο καλύπτει όλους τους χώρους του Α.Ε.Ι. στους οποίους γίνεται εκπαίδευση και έρευνα. Οι χώροι αυτοί καθορίζονται με απόφαση και ευθύνη της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι.. Δεν επιτρέπεται η επέμβαση δημόσιας δύναμης στους παραπάνω χώρους, παρά μόνο κατόπιν πρόσκλησης ή άδειας του αρμόδιου οργάνου του ιδρύματος και με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής.
5. Αρμόδιο όργανο για την πρόσκληση ή άδεια της προηγούμενης παραγράφου είναι το Πρυτανικό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και το Συμβούλιο για τα Τ.Ε.Ι., με δικαίωμα ψήφου όλων των μελών τους. Τα όργανα αυτά συνέρχονται άμεσα, αυτεπαγγέλτως ή μετά από καταγγελία. Το αρμόδιο όργανο αποφασίζει κατά πλειοψηφία, τηρουμένων των διατάξεων του Εσωτερικού Κανονισμού του οικείου ιδρύματος και του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.
6. Επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμοδίου οργάνου του Α.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνον εφόσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής.
7. Οι παραβάτες των διατάξεων του άρθρου αυτού για το ακαδημαϊκό άσυλο τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών μετά από έγκληση του αρμοδίου οργάνου της παραγράφου 5 του άρθρου αυτού, ή της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι..»

den yparxei asylo preza ksypna

mhn thn patisoyne kai aloi sytrofoi
einai pagida h oloi istoria

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ
ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ.

Ανώνυμος είπε...

μονοι σας σκαψατε το λακκο σας γελοια ανεγκεφαλα υποκειμενα

Ανώνυμος είπε...

τετοια ξεφτιλα και παρακμη του αναρχικου χωρου, ξυλο απο παντου, δημοσια κατακραυγη απο ολη την κοινωνια, και διαλυση του μπουρδελου τους που λεγεται συριζα δεν θα το καταφερνε κανεις.

αλλα το καταφεραν μονοι τους οι βρωμιαρηδες.

καλα να παθουν.

Ανώνυμος είπε...

τετοια ξεφτιλα και παρακμη του αναρχικου χωρου, ξυλο απο παντου, δημοσια κατακραυγη απο ολη την κοινωνια, καταργηση του ασυλου και διαλυση του μπουρδελου τους που λεγεται συριζα δεν θα το καταφερνε κανεις.

αλλα το καταφεραν μονοι τους οι βρωμιαρηδες.

καλα να παθουν.

Ανώνυμος είπε...

3erete an aurio sto kentro leitourgoun sxolia kai frontisthria?to sulalithrio ti wra einai?