Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2009

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΧΑΚΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΙ...

ΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;;;
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥΦΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ..

Εκατό Ράμπο επιστρατεύει η κυβέρνηση για το χτύπημα του οικονομικού εγκλήματος και της φοροδιαφυγής ειδικότερα. Οι «εκατό» θα ενταχθούν σε ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., η οποία θα αναφέρεται απευθείας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Αποστολή τους θα έχουν την πάταξη της κάθε μορφής οικονομικού εγκλήματος, σε μια προσπάθεια αφενός να διευρυνθεί η φορολογική βάση και αφετέρου να περισταλούν οι δαπάνες του δημόσιου τομέα.

Όπως έγινε γνωστό από έγκυρες πηγές, η νέα υπηρεσία η οποία θα ενταχθεί στη Δημόσια Ασφάλεια, θα στελεχωθεί με χάκερ, οικονομολόγους, λογιστές, πρώην εφοριακούς, αλλά και ανθρώπους που έχουν γνώση της «αγοράς» και κυρίως της αγοράς που βρίσκεται στα όρια της νομιμότητας. Η υπηρεσία προετοιμάζεται εντατικά, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών. Είναι ενδεικτικό ότι έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη και του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βλέπει την υπηρεσία ως ένα σημαντικό εργαλείο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και το χτύπημα του οικονομικού εγκλήματος, εκείνοι που θα στελεχώσουν την υπηρεσία θα προσληφθούν με ειδική προκήρυξη η οποία θα εκδοθεί άμεσα. Η κυβέρνηση επείγεται να λειτουργήσει η υπηρεσία και όπως έγινε γνωστό από τις ίδιες πηγές, υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει στα τέλη Μαρτίου ή τις αρχές Απριλίου, προκειμένου οι εκατό Ράμπο να εκπαιδευτούν από ειδικούς στους οποίους θα γίνει προσπάθεια να περιληφθούν και στελέχη της αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, του γνωστού ΙRS.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ HACKERS ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ GAMERS...
ΜΑΛΑΚΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
14-12-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re gamersa einai idi

edo pas se ipoyrgeio

kai paizoun WOW online

Ανώνυμος είπε...

πρέζα, σε έπιασε πάλι το σύνδρομο της άρνησης στο οτιδήποτε.

αν η ομάδα δομηθεί όπως περιγράφεται, πίστεψε με, πολύς κόσμος θα το σκεφτεί να συνεχίσει να φοροδιαφεύγει και να ξεπλένει.

φυσικά το μόνο που δεν μπορεί να καταλάβει κανένα κράτος, είναι ότι άμα μειώσεις σε λογικά επίπεδα τη φορολόγηση, τότε θα έχουν λιγότερο έλλειμα από τη φοροδιαφυγή, γιατί το κόστος του ξεπλύματος του χρήματος (~15%) και το ρίσκο θα γίνει πιο ακριβό από την φορολόγηση εισοδημάτων.

αλλά ποιος έχασε το μυαλό του για να το βρουν οι πολιτικάντηδες?

NewNeuromancer είπε...

Για το Ελληνικό Δημόσιο:

Χάκερς είναι οι εργαζόμενοι, που προσελήφθησαν έχοντας τις στοιχειώδεις γνώσεις πληροφορικής και μπορούν να παράγουν εργασία με χρήση υπολογιστή.

Απλοί Χρήστες υπολογιστή είναι οι υπόλοιποι άσχετοι που έχουν προσληφθεί ως πληροφορικοί, δεν έχουν τις στοιχειώδεις γνώσεις πάνω στη χρήση υπολογιστή, παίρνουν ωστόσο επίδομα υπολογιστή και καθήμενοι μπρος σε μια οθόνη απλώς ξύνονται.