Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Τη λειτουργία πρότυπου κέντρου καταγραφής και διαχείρισης παράνομα εισερχομένων μεταναστών στη χώρα μας μέσα στο 2010 εξαγγέλλει με μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Το κέντρο αυτό θα λειτουργήσει στην περιοχή Ουτζά Μυτιλήνης σε έκταση που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και όπως δηλώνει ο κ. Χρυσοχοϊδης η δημιουργία του κέντρου ξεκινά άμεσα.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...

Στο μήνυμά του για την Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο κ. Χρυσοχοϊδης τονίζει ότι έχουν ληφθεί καίριες αποφάσεις που θωρακίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και θέτουν νέες βάσεις στις σχέσεις των πολιτών με τις αρχές. Ενδεικτικά στα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνονται:

1. Απαγόρευση των απελάσεων μεταναστών δεύτερης γενιάς για τυπικούς λόγους. Η απαγόρευση αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί, ενηλικιωθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ...

2. Ελεύθερη κυκλοφορία των μεταναστών που είναι κάτοχοι μπλε βεβαίωσης τύπου Α' από και προς τη χώρα καταγωγής τους για χρονικό διάστημα που έχει ήδη αρχίσει και τελειώνει στο τέλος του 2010.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ;;;

3. Κλείσιμο του χώρου παραμονής μεταναστών στην περιοχή Παγανή Μυτιλήνης, καθώς όπως αναφέρει ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο χώρος αυτός είχε μετατραπεί σε "κολαστήριο ψυχών" και δυσφημιζόταν η χώρα μας διεθνώς.
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΓΑΝΗ ΛΕΣΒΟΥ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

4. Απελευθέρωση 4.000 μεταναστών από τα αστυνομικά κρατητήρια. Οι μετανάστες αυτοί δεν βαρύνονται με ποινικά αδικήματα....
ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ...


5. Απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ενωσης με ελληνική πρόταση για σύναψη συμφωνιών επανεισδοχής παράνομων μεταναστών με το Αφγανιστάν το Ιράκ και το Μπαγκλαντές. Η Ελλάδα πέτυχε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης να προστεθεί αναφορά για την λειτουργία μηχανισμού αξιολόγησης του τρόπου και των αποτελεσμάτων που έχει η εφαρμογή αυτών των συμφωνιών.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...

6. Λειτουργία ειδικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων με τη συμμετοχή της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία θα προωθήσει την απο-αστυνομικοποίηση της διαδικασίας παροχής ασύλου και θα δημιουργήσει την ανεξάρτητη υπηρεσία ασύλου.
Οπως τονίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης η αλλαγή στην πολιτική ασύλου γλιτώνει τη χώρα μας από δεκάδες καταδίκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

7. Ιδρυση ανεξάρτητου γραφείου αντιμετώπισης περιστατικών αυθαιρεσίας από τα Σώματα Ασφαλείας ώστε να πατάσσεται η αστυνομική αυθαιρεσία και η κρατική βία έναντι πολιτών.
ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΚΙ'ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ...

8. Από τις 2 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί θα φέρουν ευκρινή διακριτικά ώστε να είναι σαφής η ταυτότητά τους στους πολίτες, ενώ εξετάζεται και η κατάργηση της ρίψης δακρυγόνων.
ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΨΗΣ ΔΑΡΥΓΩΝΩΝ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ...Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...ΔΙΑΦΕΡΕΙ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΟΥΖΕΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ(ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ),ΟΠΛΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
10-12-2009

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΘΡΚΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Επισημη δηλωση του συριζα οτι οι μισθοι των εκλεγμενων βουλευτων του θα πηγαινουν πλεον απ'ευθειας σε ειδικο ταμειο για τους μεταναστες.

χχαχααχαχ

ναι καλα, στα λογια μαζι τους, ειναι τζαμπα.

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που γεννανε πολυ κι ετσι σιγα σιγα θα εξαλειφθει το σιχαμενο γενος μας θελουν δε θελουν τα φασιστομουτρα

Ανώνυμος είπε...

Παρανομα???

Δεν κρατουνται παρανομα ειναι λαθρομεταναστες.

Πηδηξαν φραχτη κ τσουπ ηρθαν.

Γι'αυτο κρατουνται.


Μονο σε αυτον τον οικο ανοχης γινονται τετοια πραγματα.

Ξυπνατε προβατα.


Ολο κ πιο πολλοι μας ερχονται γιατι μας εμαθαν ολοι ποσο ανικανοι ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Να αποφασισει ο κυριαρχος ελληνικος λαος,για τους λαθρομεταναστες.
Υποκρισιες του τυπου "μπατε σκυλοι αλεστε..." δεν γινονται αποδεκτες.
Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!!!
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν γαμιοσαστε με τους μεταναστες και τα δικαιωματα τους ?
τωρα που το εγραψα καταλαβα οτι η ερωτηση ειναι περιττη : "γαμιοσαστε με τους μεταναστες" ειναι το σωστο.

Ανώνυμος είπε...

"ευτυχως που γεννανε πολυ κι ετσι σιγα σιγα θα εξαλειφθει το σιχαμενο γενος μας θελουν δε θελουν τα φασιστομουτρα"

mpravo.. miseis to genos sou..
ara kai ton eauto sou..
epo 'kei 3ekinoun ta provlhmata.. me ton eauto sas exete provlhma re malakes.. oxi me tous allous..

aei sixtir..