Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2009

ΟΛΟΗΜΕΡΟΣ ΤΖΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΟ,ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΑΠ CAFE...Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΖΟΓΟ,ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ..

Τονωτική ένεση στα έσοδα του ΚΙΝΟ, του πρώτου σε πωλήσεις παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, επιχειρεί να δώσει η διοίκηση του οργανισμού ανακοινώνοντας ότι τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο το ΚΙΝΟ θα έχει συνεχές ωράριο, όπως τα Σαββατοκύριακα.
Στα έξι χρόνια ζωής του παιχνιδιού, την περίοδο των εορτών ο ΟΠΑΠ υιοθετούσε συνεχές ωράριο για τις κληρώσεις του ΚΙΝΟ αλλά ποτέ δεν είχε δώσει τέτοιας έκτασης διεύρυνση ωραρίου.

Για παράδειγμα πέρυσι το συνεχές ωράριο την περίοδο των εορτών εφαρμόστηκε για 26 ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι καθημερινά και εκτός εορτών οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ πραγματοποιούνται 10.00-15.00 και 17.00-21.00. Το συνεχές ωράριο εφαρμόζεται τα Σαββατοκύριακα και είναι από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.
Η δίμηνη διεύρυνση του ωραρίου δείχνει την αγωνία της διοίκησης, η οποία βλέπει τις πωλήσεις του παιχνιδιού τα τελευταία τρίμηνα να μειώνονται, ενώ παράλληλα και τα έσοδα από το Πάμε Στοίχημα ακολουθούν φθίνουσα πορεία.
Στο τρίτο τρίμηνο του 2009 τα έσοδα του ΚΙΝΟ μειώθηκαν κατά 8,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ και ανά τρίμηνο η πίεση είναι εμφανής. Το πρώτο τρίμηνο του 2009 τα έσοδα του ΚΙΝΟ έφθασαν στα 760 εκατ. ευρώ, στο δεύτερο τρίμηνο υποχώ ρησαν στα 722 εκατ. ευρώ και στο τρίτο τρίμηνο περιορίστηκαν στα 629 εκατ. ευρώ.

Στην τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας με αφορμή την ανακοίνωση των επιδόσεων στο 9μηνο, η μείωση των πωλήσεων αποδιδόταν στην απεργία των πρακτόρων (15-16/7) και στην απαγόρευση του καπνίσματος στους χώρους των πρακτορείων.
Πάντως αρκετοί πράκτορες αντιτίθενται στην τόσο μεγάλη διάρκεια εφαρμογής του νέου ωραρίου, αφού θα υποχρεωθούν να αυξήσουν τα έξοδα λειτουργίας τους.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ...ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΓΟ...ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
3-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: