Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;;;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ SUPER MARKET ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.

Από το Μάρτιο θα αρχίσει το πρόγραμμα εκπτωτικού κουπονιού ανέργων όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος. Θα ανέρχεται στα 70 ευρώ το μήνα, και θα διατίθεται από τον ΟΑΕΔ.
Το κουπόνι, θα χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίων στις δημόσιες συγκοινωνίες αλλά και για την αγορά τροφίμων. Ο υπουργός, υποσχέθηκε ότι θα καταβληθούν προσπάθειες προκειμένου να αυξηθεί το ποσό από το επίπεδο των 70 ευρώ. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο ενώ δικαιούχοι θα είναι οι περίπου 250.000 άνεργοι που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ. Τέλος ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε πως η υπόσχεση για αύξηση του επιδόματος ανεργίας θα υλοποιηθεί σε βάθος τετραετίας.

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2010

6 σχόλια:

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

πολλά είναι 70 ευρώ.κόψτε κάτι ρε μάγκες.αφού είναι άνεργοι, τι τα θέλουν τα εισητήρια;μα δεν ντρέπεστε καθόλου;

prince serengeti είπε...

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ:ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΝ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΗΣΥΧΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

άντε, και συσσίτια στα σχολεία.!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι, γιά κάποιον που είναι άνεργος, τα 70 Ευρώ δεν είναι μιά δυσάρεστη ιδέα.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, μια χαρά είναι. Θα βγάλει μια μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά 65 ευρώ είχε πει, έκανε 5 ευρώ αύξηση; 70 ευρώ είναι 2 άντε 3 σακούλες απ'το super-market. Άντε να βγάλεις 1 βδομάδα με το ζόρι (και πολύ λέω). Τις άλλες 3 βδομάδες δίαιτα