Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2010

ΘΕΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η MORGAN STANLEY...ΜΑ ΚΑΛΑ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;;;;

Θετικά κρίνει τα δημοσιονομικά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα Morgan Stanley, σε έκθεση με τίτλο: «Προς τα πού οδεύει η Ελλάδα;».
Παράλληλα, η έκθεση τονίζει ότι αν η χώρα μας αντιμετωπίσει τις διαρθρωτικές της ελλείψεις, είναι πιθανό οι ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας να αυξηθούν μακροπρόθεσμα και οι δημοσιονομικές ανισορροπίες να απαλειφθούν ταχύτερα.
Πάντως, επισημαίνει ότι παραμένει αυξημένος ο κίνδυνος μη εφαρμογής των μέτρων αυτών. Παράλληλα, τονίζει ότι είναι πιθανή μία περαιτέρω επιδείνωση των πολιτικών συνθηκών στην Ελλάδα.
Η έκθεση αναφέρει, επίσης, ότι η Κομισιόν είναι αυστηρή προς την Ελλάδα, αλλά για το καλό της.

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2010

8 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΟΧΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ Χ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 6%.Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ Η ΜΟΡΓΚΑΝ ΣΤΑΝΛΕΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Πλέον σε αυτή την χώρα τα έχουμε ζήσει όλα...μα όλα...

Τα τελευταία χρόνια έχουν φυλακιστεί καποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αλλά μετά από λίγο ακόμη και αυτοί έχουν αποφυλακιστεί!!!!!!!

Ήμαρτον...και η κοροϊδία έχει τα όρια της...

- πρώην πρύτανης Αιμίλιος
Μεταξόπουλος της Παντείου,
- πρώην δικαστές Ευάγγελος
Καλούσης και Κωνσταντίνα
Μπουρμπούλια,
- πρώην μητροπολίτης Αττικής
Παντελεήμων

κτλ.. αποφυλακίστηκαν λίγους μήνες μετά την μεγαλειώδη σύλληψη τους!!!

Όλα αυτά τα σιχαμερά παρτάλια είναι πάλι έξω..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Morgan Stanley, ΠΡΕΖΟΝΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ -ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Morgan Stanley-ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ.ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΦΟΒΟ ΤΑΡΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΑΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ". ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΕΣΟΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΔΕ ΚΛΑΨΕ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΟΡΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΦΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΠ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΑ, ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ: ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ " ΚΑΘΗΚΙΑ (ΜΙΑ ΜΕΙΨΗΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμε 9:28 μμ
ΜΠΡΆΒΟ!!!!
--------------------
Φτύστε το αγκίστρι επιτέλους....

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για το "σκάνδαλο πετρελαίου στο ΑΠΘ"



Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του στον β' ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Γιάννης Αντωνόπουλος (ΦΩΤΟ), που κατηγορείται, μαζί με άλλα 20 άτομα, για το σκάνδαλο με το πετρέλαιο θέρμανσης στο Ίδρυμα. Ο πρώην πρύτανης φέρεται να.... αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, λέγοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα. Με την απολογία του Γ. Αντωνόπουλου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα κρίνει τώρα εάν και ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι υπάλληλοι του ιδρύματος, ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και εταιριών πετρελαιοειδών, καθώς και οδηγοί. Οι κατηγορίες, που απαγγέλθηκαν, είναι σε βαθμό κακουργήματος. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2008 και σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ζημιά που προκλήθηκε στο ΑΠΘ φτάνει τα επτά εκατ. ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 9.28 και μείς οι ηλίθιοι αχολούμαστε με τα καημένα τα προσφυγόπουλα που δήθεν τα κυνηγούσαν και βρέθηκαν τυχαία στο δρόμο μας. Το πόσο τυχαία είναι όλα θα το φάμε στη μάπα πολύ σύντομα αλλά όταν το καταλάβουμε θα είναι πολύ αργά. Έτσι για να μας καμαρώνουν και οι προγόνοι μας για την εξυπνάδα μας και τη λεβεντιά μας... Πρέπει να πιάσουμε πάτο σαν λαός για να ξυπνήσουμε αλλά έλα που ο αντίπαλος τα ξέρει τα χούγια μας και απ' ότι φαίνεται αυτή τη φορά είναι καλά προετοιμασμένος.

Ο Τζέφρι ο κωστάκης ο γιωργάκης ο λάκης, ο άκης και της κατσίκας της μπιρμπιλομάτας οι αναθυμιάσεις.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ !!!

"ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ";;

Ανώνυμος είπε...

To axizetzai? akou leei, kai me to parapano
GIATI EISTE TOSO MALAKES POU PATE KAI PSIFIZETAI TOUS IDIOUS KAI TOUS IDIOUS TOSA XRONIA KAI XAIRI KAI PROKOPI DEN EXETAI DEI
kai andi na xesikothite kai na tous pate gamiontas exetai katsi sna tis poutanes kai ton arpate apo oles tis meres
Symperasma:EISE OXI APLAMALAKES ALLA ELLINOMALAKES

Ανδρέας είπε...

Είπαμε ρε μάγκα, ένας Έλληνας να μας ανεβάσει, όχι να μας τον ανεβάσει...