Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2010

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

Όπως είχε προαναγγείλει η Ελευθεροτυπία, το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Άμφισσας διέκοψε τις εργασίες του για την Παρασκευή, μετά από αίτημα τόσο του συνηγόρου του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξη Κούγια ο οποίος παρίσταται σε άλλη δίκη, όσο και της οικογένειας του θύματος. Σε κλοιό αστυνομοκρατίας η πόλη.
Ο συνήγορος υπεράσπισης των Κορκονέα - Σαραλιώτη, Αλέξης Κούγιας απουσίαζε σε άλλη δίκη, ενώ η γιαγιά και η μητέρα του θύματος, οι οποίες θα παρίσταντο ως πολιτική αγωγή, απουσίαζαν επίσης λόγω σοβαρής ασθένειας της πρώτης.

Έξω από το Δικαστήριο υπάρχει ισχυρή δύναμη ανδρών των ΜΑΤ, ενώ για την είσοδο στην αίθουσα του δικαστηρίου υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος. Έντονη είναι η παρουσία και βαριά οπλισμένων αστυνομικών.
Τα πούλμαν που μετέφεραν τους διαδηλωτές στην Άμφισσα δεν έχουν φθάσει στην πόλη, καθώς η αστυνομία τα έχει σταματήσει έξω απ' αυτήν και πραγματοποιεί ελέγχους.
Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι κρατούνται ήδη 13 μήνες και στο 18μηνο πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι, γεγονός που λαμβάνεται υπόψη στις αποφάσεις του δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!


ΠΡΕΖΑ TV
20-1-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I diki kai i timoria ton xasapidon toy diamanti, tis sofias kai ton allon paidion mas pote 8a ginei?

Pote 8a timori8oun oi xasapides tis sextas kai ton pirinon? Papadopaidia kai ayta arage?

Ανώνυμος είπε...

Η ''άλλη δίκη'' στην οποία απουσίαζε ο Κούγιας, είναι η δίκη του δολοφόνου του Doujon όπου είναι δημόσιος κατήγορος.
Η μνήμη του Doujon και οι γονείς του αξίζουν κάθε τιμή.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:01μμ, τι ερώτηση είναι αυτή; Έπιασαν κανέναν εκτός από Σέχτα; όχι.

Η δίκη του συναδέλφου σου/μου Διαμαντή Μ. και των υπολοίπων αστυνομικών θα γίνει όταν πιαστούν αυτοί που ευθύνονται για αυτά που έκαναν.
Δεν ξέχασε κανείς, απλώς σε αυτές τις δύο δίκες η μία στη Μύκονο και η άλλη στην Άμφισσα έχουν συλληφθεί οι δράστες και περιμενοούν να δικαστούν.

Και η μνήμη του Αλέξη και κάθε ανθρώπου αξίζει κάθε τιμή, μη τα πατάμε όλα κάτω στο πάτο όπως μας συμφέρει, ο κάθε άνθρωπος που φεύγει από την ζωή αξίζει κάθε τιμή, όπως και να έχει.
Και όποιος δεν τα σέβεται αυτά δεν ξέρει από ανθρωπιά και σεβασμό.

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι συνάδελφος του Διαμαντή ή των άλλων αστυνομικών, αν όχι εντάξει λάθος μου που σε αποκάλεσα συνάδελφο, το πέρνω πίσω.

Και ξέχασα τους "Πηρύνες" που τους έπιασαν. Έκανα λάθος πριν.

Τέλος πάντων, ας αποφασίσει η δικαιωσύνη τι θα γίνει και για πόσο θα πάνε και οι τρεις (άμυαλος μπρατσαδόρος του Club, και οι άλλοι 2 που δεν βρίσκω λόγια να τους περιγράψω.)

Ανώνυμος είπε...

Αλλά τι λέω, όλοι θεωρούνται συνάδελφοι, όχι ότι μειώνω κάποιους.
Για να δούμε τι θα γίνει και στις 2δίκες.

Ανώνυμος είπε...

Logiko itan na diakopei afoy eprepe na paei stin alli diki oposdipote.
Mi leme blakies twra
Oles oi dikes 8a ekdikastoyn,min e3orgizeste.