Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2010

ΕΛΗΞΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ....

Έληξε, στις 9:15 το πρωί η κατάληψη, του κτιρίου της Πρυτανείας του Πολυτεχνειου Κρητης, καθώς η ομάδα των αντιεξουσιαστών που βρισκόταν στο κτίριο από την Δευτέρα, αποχώρησε από αυτό. Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε ο πρύτανης του ιδρύματος, καθηγητής Ιωακείμ Γρυσπολάκης, υποστηρίζοντας ότι η άρση της κατάληψης οφείλεται, στη γενική κατακραυγή που υπήρχε από την κοινή γνώμη των Χανίων και την ακαδημαϊκή κοινότητα.
"Μετά από μια τετραήμερη κατάληψη του κτιρίου από τους αντιεξουσιαστές εξωπανεπιστημιακούς, σήμερα το πρωί ήρθαν οι διοικητικοί υπάλληλοι με τον διοικητικό διευθυντή παρέλαβαν το κτίριο, αποχώρησαν οικιοθελώς -σε εισαγωγικά οικιοθελώς- μετά την τεράστια πίεση που δέχτηκαν από την πρωτοφανή συσπείρωση που είχε η πανεπιστημιακή κοινότητα και όχι μόνο".

Όπως είπε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου οι καταληψίες σεβάστηκαν απόλυτα το χώρο ενώ επανέλαβε ότι το Πολυτεχνείο θα αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κτίρια για τις ακαδημαϊκές και άλλες του, ανάγκες
Το πρωί σε χώρο της πολυτεχνειούπολης συνεδρίασε και η σύγκλητος του ιδρύματος που ασχολήθηκε κυρίως με ακαδημαϊκά ζητήματα.
Ο πρύτανης εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι η κατάληψη της Πρυτανείας έληξε με απόλυτη ηρεμία και χωρίς οξύτητες.

ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2010

2 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΔΙΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Μας εκαναν την χαρη τα παιδακια να πανε αλλου να παιξουν η απλα τελιωσαν οι μπυρες;;;;