Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ...

Την αναγκαιότητα να δημιουργηθεί ένας μεγάλος κοινωνικός συνασπισμός απέναντι στον μεγάλο συντηρητικό συνασπισμό, επεσήμανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί πήρε οριστικό διαζύγιο με τις κοινωνικές δυνάμεις που το στήριξαν για να έρθει στην εξουσία.
Ο κ. Τσίπρας παραβρέθηκε χθες σε εκδήλωση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης προς τιμήν του παλαίμαχου αγωνιστή Πάνου Δημητρίου και στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι στον μεγάλο κοινωνικό συνασπισμό πρέπει να συμμετάσχουν κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής, κυρίως, όμως, με πυρήνα την Αριστερά, που αγωνίζεται για να κάνει κτήμα του λαού το εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για το πακέτο μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι χρειάζεται «μαζικός και ενωτικός αγώνας» για να μην περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης. Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ενώ κάλεσε και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ «να πει το δικό του «όχι» στις αντεργατικές επιλογές της ηγεσίας του».

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Αλέκος Αλαβάνος θα δώσει στη δημοσιότητα κείμενο για το «μέτωπο ανατροπής και αλληλεγγύης», ενώ χθες με συνέντευξη που παραχώρησε στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» άσκησε κριτική στη θέση για «αριστερή προγραμματική αντιπολίτευση», λέγοντας ότι αυτό είναι «ασπιρίνη» και ότι χρειάζεται μια αντιπολίτευση κινηματική, συγκρουσιακή και ανατρεπτική στις επιλογές της κυβέρνησης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εμμέσως πλην σαφώς άσκησε κριτική στον ΣΥΝ, καθώς είπε ότι οι «προγραμματικές αντιπολιτεύσεις», οι προνομιακές συνεργασίες με τους Οικολόγους Πράσινους, οι ερωτοτροπίες με το ΠΑΣΟΚ στην τοπική αυτοδιοίκηση, η υποτίμηση στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ εξατμίζονται».

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...ΤΟΣΟΥΣ ΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2010

2 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ &ΕΚΕΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ.ΕΚΕΙΝΟ ΑΠΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.&ΟΤΑΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ.ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ&ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ Η΄΄ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα κοινωνικό θέμα και πιο ενδιαφέρον δεν έχεις;

Τον τελευταίο καιρό νομίζω πως όλο βλακείες ανεβάζεις, έλεος, βάλε κάτι κοινωνικό να μπορούμε να εκφράσουμε την αποψή μας,τι μας νοιάζει τι κάνουν οι γραβατάδες της Βουλής και που πήγαν τα λεφτά της Siemens και ένα κάρο μπούρδες; εδώ ο κόσμος καίγεται, πες για τον αστυνομικό που έκλεβε από τα χωράφια λαχανικά, πες για το 8χρονο κοριτσάκι που κακοποιήθηκε από έναν 85χρονο κολόγερο.
Υπάρχουν τόσα κοινωνικά θέματα κάθε μέρα στην Ελλάδα, δεν σε καταλαβαίνω ώρες ώρες.

Άντε πια με τις μπούρδες της πολιτικής λες και του καίγεται καρφί του κόσμου.

Καλά άμα θέλεις δημοσίευσε το σχόλιό μου, κάνε ότι νομίζεις, εγώ είπα τη γνώμη μου και αυτό που με ενοχλεί ως αναγνώστης του μπλοκ σου. Μη το πάρεις στραβά