Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...



Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 19:00 στην παλαιά Βουλή, όταν περίπου 30 μέλη ακροδεξιών οργανώσεων διέκοψαν εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με θέμα «Προς ένα νέο καθεστώς ιθαγένειας».

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ Χάρης Κυριαζής, ο Συντονιστής του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέντ Μοαβία, ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Παξινός, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Δημήτρης Μπράτης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κωστής Παπαϊωάννου και ο επίκουρος καθηγητής του Παντείου και πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Χριστόπουλος. Την εκδήλωση συντόνιζε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος του δ.σ. της Ένωσης, Νίκος Αλιβιζάτος.
Μετά την έναρξη της εκδήλωσης, περίπου τριάντα άτομα-μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, που βρίσκονταν ήδη στο χώρο άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των μεταναστών και πήραν τα μικρόφωνα από τους διαδηλωτές. Επικράτησε ένταση και οι ακροδεξιοί αποχώρησαν, μετά την παρέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ, που τους απομάκρυναν από την αίθουσα.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨEΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

mia kai fenesai oti malon tou malaka tou karatzaferi psifoforos eise tha sou apantiso ego
TO IDIO MALAKES ME SAS EINE KAI AFTOI

Ανώνυμος είπε...

Όταν διακόπτουν εκδηλώσεις οι άπλυτοι των εξαρχείων τότε δε βλέπω να λειτουργούν τα δημοκρατικά ανακλαστικά του πρέζα...

Ανώνυμος είπε...

στα ΝΕΑ έλεγε 10 άτομα. Τεσπα όσοι και να ήταν 3 κι ο κούκος είναι. Μην ασχολείστε με ανεγκέφαλους. Αμάν με το άπλυτοι βρείτε κανα καινούριο έλεος, άπλυτοι, σορος, να τους πάρετε σπίτι σας τα ίδια και τα ίδια. Πολύ βαρετοί και προβλέψιμοι είστε

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΟΛΛΗΤΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΑ ΝΑΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΕ(ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΟΤΕ).ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΕΠΩΝΥΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τι άντρες χωρίς μάσκες και με ονοματεπώνυμο που πήγαν εκεί και άρχισαν να φωνάζουν σαν χιμπατζήδες και να κουνάνε υστερικά τα χέρια τους; Αλλιώς ξέρω πως είναι ο άντρας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΡΙΚΙΑ!ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!