Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η LAMDA DEVELOPMENT ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ...

Συνεδριάζει αύριο το απόγευμα στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ) της ΝΑΜ, όπου συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των μαζικών επιστημονικών και επαγγελματικών οργανώσεων της περιοχής μας, για την πρόταση της διοίκησης της ΙΑΣΩΝ Α.Ε. για την αξιοποίηση του κτηρίου της Περιφερειακής Αγοράς που ανήκει στην ιδιοκτησία της και τη μετατροπή της σε Εμπορικό Κέντρο, μετά από σχετική πρόταση που έχουν καταθέσει δύο γνωστές στον ελλαδικό χώρο κατασκευαστικές εταιρίες, η ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ Α.Ε και η LAMDA DEVELOPMENT του Ομίλου Λάτση, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του real estate για την αξιοποίηση ακινήτων και τη δημιουργία χώρων στάθμευσης.
Στην αυριανή συνεδρίαση η ΟΚΕ Μαγνησίας καλείται να γνωμοδοτήσει πάνω στην πρόταση της ΙΑΣΩΝ Α.Ε., την οποία θα παρουσιάσει στα μέλη του Δ.Σ. της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής ο Πρόεδρός της Γ. Σπηλιόπουλος.
Μετά τη γνωμοδότηση της ΟΚΕ η πρόταση θα έλθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και στο Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου, προκειμένου να αποφανθούν ως μέτοχοι της ΙΑΣΩΝ Α.Ε. πάνω στην πρόταση αξιοποίησης του ακινήτου ως Εμπορικό Κέντρο.
Σε διαφορετική περίπτωση , όπως σημειώνει ο κ. Σπηλιόπουλος, η πρόταση θα επιστραφεί στους δύο υποψήφιους επενδυτές, προκειμένου να τροποποιήσουν τις προτάσεις αξιοποίησής τους.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η LAMDA DEVELOPMENT ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣKΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...THE MALL ATHENS...ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2010

1 σχόλιο:

spyros1000 είπε...

ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΖΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?


-ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ....



ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΦΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΣ....

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ....ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ...