Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2010

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;;

Εφαρμογή του καθολικού πόθεν έσχες και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, πρότεινε ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης, προς την κυβέρνηση.
Οι προτάσεις αυτές έγιναν ως συμπλήρωμα των μέτρων που εξήγγειλε χθές ο Γιώργος Παπανδρέου τα οποία ο Γ. Γραμματίδης, χαρακτήρισε αναγκαία στην παρούσα φάση.
Ανέφερε ότι τώρα αναμένεται η συναίνεση της κοινωνίας και το πάγωμα των συντεχνιακών διεκδικήσεων. Όπως δήλωσε “ Η καθολική συναίνεση αποτελεί μονόδρομο για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και της χώρας. Αλίμονο σε όσους εξακολουθούν να μην το αντιλαμβάνονται”.

ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο διάγγελμά του είπε ο πρωθυπουργός «δεν έχουμε περιθώρια ως έθνος, ως λαός, να αντέξουμε παρατεταμένα μπλόκα, απεργίες και στάσεις».
Ρωτάμε, όμως: έχουμε περιθώρια να πληρώνουμε αυξημένα διόδια χωρίς αντίκρυσμα, στους εργολάβους της διαπλοκής;

Ανώνυμος είπε...

kala esena afto se peiraxe? to oti aftoi oi karagkiozides den meionoune tous misthous tous,synexizoun na diorizoun tous kolitous tous,milane gia forous kaiaftoi kaita filarakia tous den tha plirosoume mia kai tha ta plirosi o malakas o Ellinas kai alla pola
koimithite Ellinarades to kavli pou erxetai eine akomi megalytero