Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2010

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ,ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;;;


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ,ΩΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ...

«Το ευρώ βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση του από τότε που δημιουργήθηκε», σημείωσε η Άνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της στην κρατική γερμανική τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις σχετικά με την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα.
"Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι έχουμε συνειδητοποιήσει πως είναι το κοινό μας νόμισμα και ταυτόχρονα ότι είναι απαραίτητο να χτυπήσουμε τα αίτια των προβλημάτων στη ρίζα τους. Και στις ρίζες βρίσκονται τα υψηλά ελλείμματα των Ελλήνων, καθώς και η χαμένη αξιοπιστία. Γι' αυτό το λόγο είμαι ευγνώμων που η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει πολύ γενναία μέτρα εξοικονόμησης και άλλα μέτρα που θα βελτιώσουν την κατάσταση του ελλείμματος.", πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.
Η κ. Μέρκελ διέψευσε και τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό του 2010, σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα. "Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση τέτοιο θέμα. Έχουμε μία συνθήκη που δεν περιλαμβάνει καμία διάταξη για "ξελάσπωμα" κρατών, να τα βοηθήσουμε να απεμπλακούν.", επισήμανε η καγκελάριος της Γερμανίας.
"Στην παρούσα φάση μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα την Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να "διαβάσει μόνη της τα μαθήματά της", όπως ακριβώς κάνει αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν ληφθεί άλλες αποφάσεις. Θέλω να το καταστήσω σαφές. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει αυτό που είναι απαραίτητο για την Ελλάδα. Το οποίο όμως είναι σημαντικό και για όλους εμάς.", πρόσθεσε.
"Όπως έχω ήδη πει θα πρέπει να υπάρξουν διαβεβαιώσεις από την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ ότι έχουν πειστεί ότι το ελληνικό πρόγραμμα εξυγίανσης είναι σχεδιασμένο ώστε να φέρει αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων.¨, σημείωσε η κ. Μέρκελ.

ΠΡΕΖΑ TV
28-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πω πω τι ντεκολτε ειναι αυτο!! Της γλυφω τα βυζομπαλα της κωλογριας και μετα απο πισω ιχ κομιν ανεραστη. Για το δανειο της Ελλαδας ρε γαμωτο!!!