Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2010

Η Ε.Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ NEW YORK TIMES...ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

ΓΙΑΤΙ Η Ε.Ε ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;

Υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης της Ελλάδας από τους εταίρους της στην Ε.Ε. τάχθηκε σήμερα η αμερικανική εφημερίδα “The New York Times” υποστηρίζοντας ότι «η ενδεχόμενη χρεοκοπία ενός κράτους μέλους της Ένωσης θα είναι καταστροφική για την Ε.Ε. συνολικά».
“Δεν θα πρέπει ολόκληρο το φορτίο να πέσει στην Ελλάδα, μια από τις μικρότερες και πιο φτωχές οικονομίες της ευρωζώνης”, τονίζεται χαρακτηριστικά, σημειώνοντας όμως ότι “οποιαδήποτε ενίσχυση θα πρέπει να συνοδεύεται από μεγαλύτερους περιορισμούς στη δημοσιονομική κυριαρχία που τόσο κατάφωρα έχει παραβιάσει η Αθήνα”.
Στο ίδιο άρθρο τονίζεται επίσης ότι το ευρώ αντιμετωπίζει τη σοβαρότερη κρίση στα έντεκα χρόνια της ιστορίας του, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στην Ισπανία, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία ως τις χώρες που θα αντιμετωπίσουν παρόμοιες κρίσεις χρηματοδότησης.

ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Giati den kanoyme kai kanena mara8wna gia thn oikonomia ths Elladas opws kaname gia thn Aith?
Isws etsi 3afnika na lu8ei to problhma. :-P

Earth2010