Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ;;;;

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens, Μιχάλης Χριστοφοράκος, απασχόλησε σήμερα τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής που εξετάζει το σκάνδαλο.Οι βουλευτές συζήτησαν να μεταβούν ορισμένα από τα μέλη της επιτροπής στη Γερμανία, προκειμένου να «ανακρίνουν» τον κ. Χριστοφοράκο, εφόσον επιλυθούν πρώτα τα διαδικαστικά θέματα για δικαστική συνδρομή.
Εξάλλου, η επιτροπή προσανατολίζεται σε παράταση των εργασιών της, εξαιτίας του μεγάλου όγκου των δικογραφιών, του πλήθους των συμβάσεων που πρέπει να μελετηθούν, αλλά και των μαρτύρων που θα υποστούν την βάσανο των ερωτήσεων από τους 19 βουλευτές.
Ως προς την προοπτική αυτή συμφώνησε και ο πρόεδρος της επιτροπής, Σήφης Βαλυράκης, καθώς η καταληκτική ημερομηνία της 17ης Μαρτίου που έχει ορίσει ο πρόεδρος της Βουλής για το πέρας των εργασιών κρίθηκε ανεπαρκής για την επισταμένη μελέτη της υπόθεσης.

Παράλληλα, η επιτροπή αποφάσισε να εξεταστούν όλες οι συμβάσεις που έχει συνάψει το ελληνικό δημόσιο με την Siemens από το 1986 έως σήμερα οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ, το προαστιακό, το περιβόητο σύστημα C-4I των Ολυμπιακών Αγώνων, το υπουργείο Πολιτισμού κ.α.
Σε ό,τι αφορά στο “μαύρο χρήμα”, οι 19 βουλευτές συμφώνησαν να εξεταστούν όλες οι διαδρομές του προς πολιτικά πρόσωπα, με βάση τον εσωτερικό έλεγχο της ίδιας της εταιρείας αλλά και την δικογραφία Ζαγοριανού που αφορά την ποινική και πειθαρχική του δίωξη.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
ΑΡΑΓΕ ΕΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ...ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2010

3 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Για τα μάτια του μάλακα του κόσμου!

Σίγα μη καρφώσει κάποιον. Δε το έκανε όταν τον είχαν συλλάβει, θα το κάνει τώρα?
Αποκλείεται.

Α, ρε μαλάκα ελληνικέ λαέ...!

Ανώνυμος είπε...

Exei kai germano megalodikhgoro o kurios autos, isws ama akolou8isei tis sumboules tou dikhgorou tou, na to kanei gia na 3emperdeuei.
Den 3erw ama isxuei auto sto ellhniko dikaio, alla sto germaniko opoios kathgoroumenos boh8aei me plhrofories xrhsimes ton eisaggelea kai thn astunomia, ustera h poinh tou meiwnete shmantika.

Ανώνυμος είπε...

Gia na doume....