Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ 15ΕΚ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS;;;

αναδημοσιευση απο το www.e-rock.gr

Μετά τους Χάρη Ρώμα, Μπέσσυ Μάλφα και Σταμάτη Κραουνάκη, των τριών πρώτων εκπομπών της, σειρά είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης, ο οποίος για δύο ολόκληρες ώρες άστραψε και βρόντηξε, απευθυνόμενος στη rock νεολαία, στην οποία, με ύφος και στυλ hard rock, έγνεψε: "Για να μαθαίνουν τα νέα παιδιά. Ποιός είναι ο Μητσοτάκης; Είναι αυτός που όταν πήγε στις Η.Π.Α. δώρισε 17 κούτες αρχαίων μας. Ναι, το έκανε και το επιβεβαιώνω. Τα ίδια και η κόρη του η Ντόρα με τους Σκοπιανούς. Δεν είναι εξωτερική πολιτική αυτή...".

Για την κυβέρνηση Καραμανλή είπε: "Ο Καραμανλής και ο Λιάπης δεν λέγεται ότι πήραν, οι ίδιοι, 15 εκατομμύρια ευρώ από την Siemens; Τί λέμε τώρα;" και συνέχισε, αναφερόμενος στους Βουλευτές: "Όλοι οι απατεώνες βρίσκονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο...". Καταλήγοντας, θυμήθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας: "Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα μείνει στην Ιστορία, γιατί έβλεπε μπροστά. Ήταν αλλού...".

Κι επειδή, ως δημοσιογράφος, δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, τα τελευταία λεπτά κατέληξε, με τον δικό του μαγικό τρόπο, να παίρνει ο ίδιος συνέντευξη από την Δήμητρα Παπανδρέου, η οποία δήλωσε, σε ερώτησή του, γιατί δεν πολιτεύεται, εφόσον το θέλει: "Γιατί δεν είμαι αποδεκτή από το ΠαΣοΚ. Το όνομά μου πάντοτε κόβεται από τις λίστες. Και αυτό γιατί έτσι θέλει η ηγεσία, η κεντρική ηγεσία του ΠαΣοΚ. Βλέπεις, είναι υπόθεση καθαρά οικογενειακή. Με εκδικούνται...".

Σε εκείνο το σημείο έγινε και η αποκάλυψη βόμβα. "Ήρθαν και πήραν την επιστολή - κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου προς τους Έλληνες πολίτες και δεν μου την έδιναν πίσω. Οι Τηλέμαχος Χυτήρης και Νίκος Αθανασάκης, την πήραν μέσα από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας, αυτού που είχαμε εγώ και ο αείμνηστος σύζυγός μου. Δεν ήθελαν και τα κατάφεραν, να μην μάθει ποτέ ο ελληνικός λαός...".

ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: