Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Με καταδίκη της Καθολικής Εκκλησίας σε πτώχευση ισοδυναμεί η φορολόγηση της περιουσίας της με 20% υποστηρίζει η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος, σε επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.
Όπως υποστηρίζει στην επιστολή “η Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα δεν επιβαρύνει ούτε με ένα λεπτό τον κρατικό προϋπολογισμό” την ώρα που “αγόγγυστα και με πολλές θυσίες καταβάλλουμε τις φορολογικές μας υποχρεώσεις, όπως ορίζει ο νόμος”.
Συνεχίζοντας, η Ιερά Σύνοδος τονίζει πως εάν τελικά επιβληθεί το 20% στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας, “αυτομάτως μας καταδικάζετε σε πτώχευση και σε αδυναμία να επιβιώσουμε και να εκπληρώσουμε τους ιερούς σκοπούς της Εκκλησίας μας”. Κάτι τέτοιο υποστηρίζει, θα σήμαινε στην πράξη, δήμευση της περιουσίας της.
Καταλήγοντας η επιστολή της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Εκκλησίας, ζητά να πρυτανεύσει η δικαιοσύνη και εκφράζει την ελπίδα ότι “η Κυβέρνηση δεν θα αδικήσει ακόμη περισσότερο την Καθολική Εκκλησία, την οποία, δυστυχώς, από χρόνια αδικεί με τη στέρηση οιασδήποτε χρηματικής αρωγής στο θρησκευτικό και κοινωνικό έργο της”.

ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: