Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 21ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ...

Τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις ειδικούς φρουρούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Μεσαράς καταγγέλλει ένας 21χρονος που συνελήφθη, επειδή δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης.
Ο νεαρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος των τριών αστυνομικών για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, την οποία κοινοποιεί στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Οπως υποστηρίζει, ξυλοκοπήθηκε επειδή ζήτησε να μην οδηγηθεί στα κρατητήρια μέχρι να αποφανθεί η εισαγγελέας υπηρεσίας για να αφεθεί ελεύθερος, επικαλούμενος τη χρόνια αναπνευστική λοίμωξη από την οποία πάσχει.
Ο 21χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Οι ειδικοί φρουροί αρνούνται τις κατηγορίες και μήνυσαν από την πλευρά τους τον 21χρονο για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο 21χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητο της μητέρας του -όπως ο ίδιος λέει- έπεσε σε μπλόκο του ΤΑΕ. Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Πύργου. Η εισαγγελέας υπηρεσίας -αναφέρει ο 21χρονος- όταν ενημερώθηκε, επιφυλάχθηκε να απαντήσει για την περίπτωσή του εντός 20λέπτου.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, όταν «ευγενικά αρνήθηκε» να μπει στο κρατητήριο, «εντελώς απρόκλητα, αναίτια και χωρίς καμία αφορμή, οι μηνυόμενοι άρχισαν να με χτυπούν βάναυσα, ακατάπαυστα, να με σπρώχνουν βίαια, με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να χτυπήσω το κεφάλι μου σε ένα έπιπλο στον προθάλαμο του Α.Τ. Πύργου».
Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν επέδειξε καμία αντίσταση, ενώ τονίζει πως οι αστυνομικοί «έκαναν επίδειξη δύναμης».

Ευαγγελία Καρεκλάκη

ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΝΤΑΣ ΘΙΓΜΕΝΟΙ...
ΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μιλα ρε πρεζα για την τρομοκρατικη οραγνωση "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ".Μιλα για τους κηφηνες των βορειων προαστιων που κοιμουνται ολη μερα στις βιλες τους και μετα απο την ανοια τους βγαινουν στο δρομο και σκοτωνουν και κανα φτωχοπαιδο ετσι για να περασουν την ωρα τους..Μιλα ρε πρεζα!!!