Τρίτη, Μαρτίου 30, 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς». Το μοναδικό στοιχείο που υπήρχε εναντίον του ήταν το αποτύπωμά του, που βρέθηκε σε πλακάκι κοινόχρηστου χώρου στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου.

Ο 22χρονος κατέβαλε χρηματική εγγύηση, ύψους 10.000 ευρώ, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι θα πρέπει να του επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ότι θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τη σύλληψή του, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του 22χρονου, καθώς και φωτογραφίες του, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

1)Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΕΙ...ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 10.000ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!
2)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ...ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 10ΧΙΛΙΑΡΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.
3)ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 10.000ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΙΝΕΙ;;;
4) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΕΑΡΟ,Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΜΜΕ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ;;;;
5)Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΤΑ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ....ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
30-3-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ...ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ...

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Με τη λογική των Καλούσηδων μπαίνει . Οι δικαστές είναι Καλούσηδες. Μπουρμπούλιες, Μαντούβαλοι. Τέτοια σκουπίδια που τα ανέχεται η κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να πάει μπροστά, αν δεν κρεμαστούν πρώτα όλοι οι δικαστές στο σύνταγμα με σκοινια τα έντερα όλων των πολιτικών του πριν και του τώρα. ΟΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ΠΡΟΣΤΙΜΟ ρε πανηλιθιε πρεζα, εγγυηση λεγεται,αλla δεν θα σου κανω μαθηματα ποινικης δικονομιας.Το επιχειρημα οτι αν ηταν αθωος ,δεν θα τον αφηναν ελευθερο ειναι ανλογα του χαμηλου σου iq. Αφθεηκε ελευθερος με ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΧΩΡΑ.Και δεν το επεβαλλαβ οι "μπατσοι", αλλα ο ανακριτης. Και που ξερεις οτι ειναι αθωος ; Σας φταινε δικαστες και συστημα, επαναστατες γιαλαντζι του καναπε!

Ανώνυμος είπε...

Επιχειρημα για λοβοτημενους :
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ...ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 10ΧΙΛΙΑΡΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ

Αν εχεισ χεση ή οχι θα το αποφασισει το δικαστηριο οταν ερθει η ωρα.Ισα-ισα για να τον αφησουν ελευθερο ΑΛΛΑ με περιοριστικους ορους επρεπε να προβληματισει το κενο μυαλο σου.

Α...και δεν ειναι προστιμο,δεν εκανε παρανομο παρκινγκ,εγγυηση λεγεται,μ'αυτην την "γαμημενη λογικη " μπαινει,αλλα τι να εξηγω σε ανθρωπακια σαν κι εσενα που το γαμημενο και αλλα τετοια τα εχον ψωμοτυρι...

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρέ το καϊμένο το παιδάκι, είχε πάει να πιεί καφέ και ωχ, βρέθηκε στο λάθος σπίτι!!!!
ακόμη και η τακτική να μην δεχθεί τίποτε απο τους μπάτσους κάπου παραπέμπει!!!
και να μη βρίζουμε τη δικαιωσίνη μόνο αλλά καρτ.
όταν δηλαδή αθωώνει τέτοια μπουμπούκια είναι καλή!!!
είναι αθώος, όπως και και οι τύποι απο τα ζωνιανά!Αλλά, ας μου πεί κάποιος, γιατί δεν ξέρω τί λόγω βαράει ο μπαμπάκας του???
πώς γίνεται και όλοι οι ''επαναστάτες'' σήμερα είναι απο τα βόρεια προάστεια??

Ανώνυμος είπε...

Μην είστε πάντα τόσο ευκολόπιστοι...

Τι θα λέγατε αν αυτός ο νεαρός είναι όντως τρομοκράτης, που επειδή έχει μπαμπά δικηγόρο είναι και πολύ καλα ενημερωμένος για το πως να αντιμετωπίσει μια σύλληψη και γιαυτό το λόγο δεν βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία να τον κλείσουν μέσα?

Τι έκανε δηλαδή στη γιάφκα, βόλτα? και τον έπιασαν ενώ ήταν περαστικός??

Είπαμε η αστυνομία δεν δουλεύει καλά αλλά όχι και έτσι...Απλά δεν μπόρεσαν να τον μπουζουριάσουν για τα καλά...Αυτό είναι όλο...