Κυριακή, Μαρτίου 28, 2010

ΡΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΕΣ ΠΙΣΤΩΝ...

«Η Εκκλησία είναι η πιο καθαρή από όλους τους φορείς», απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε όσους ζητούν να ασκηθεί έλεγχος στα οικονομικά της Εκκλησίας ακόμη και με την επέμβαση του Σώματος Δίωξης οικονομικού εγκλήματος (ΣΔΟΕ).
Ο Αρχιεπίσκοπος βγαίνοντας απ' το ναό του Αγίου Διονυσίου, απάντησε έτσι σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων και πρόσθεσε:
«Σας προκαλούμε να ερευνήσετε και θα αποδειχθεί ότι η Εκκλησία είναι η πιο καλά ελεγχόμενη».

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας,ο κ. Ιερώνυμος επισήμανε ότι ο μεγάλος θησαυρός της Εκκλησίας είναι ένα κάρβουνο.
Απλώς χρειάζεται και οι δημοσιογράφοι και η Εκκλησία η ίδια αλλά και οι πολιτικοί να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα. Να δούμε την αλήθεια κατάματα και να μην κάνει και να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει, ειπε.
Η Εκκλησία, πάντως, ετοιμάζεται για την συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή.
Η τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους μητροπολίτες Ελασσώνος Βασίλειο, Σύρου Δωρόθεο και Μεσσηνίας Χρυσόστομο θα συμμετάσχουν στη συζήτηση, την προσεχή Τρίτη.
Ηδη, έχει καταρτισθεί υπόμνημα με τις θέσεις της Εκκλησίας το οποίο θα παραδοθεί και στα αρμόδια υπουργεία.
Εξ άλλου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος δήλωσε σήμερα ότι η διαβούλευση Εκκλησίας - Πολιτείας σχετικά με το φορολογικό είναι σε καλό δρόμο και θα ολοκληρωθεί ως την Τριτη. Πρόσθεσε ότι έγινε αντιληπτό από το υπουργείο Οικονομικών ότι ειπώθηκαν υπερβολές, αλλά ελπίζει ότι θα υπάρξει βελτίωση στις τελικές διατάξεις.

ΡΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΆΤΟΧΟ ΣΟΥ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"...
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

ΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΠΩΣ ΟΝΤΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ.

ΤΟΛΜΑΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
28-3-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

skatofatses kologeroi

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΕΖΑΣ!!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?